Son bakımı iki ay önce yaptırdım araç 2014 mini Cooper s countryman tüm filtreler değişti mann olarak 400 TL filtreler tuttu ve 5 30 liqui moly top tec 4200 yağ 769 TL ye aldım, değişim ücreti olarakta 150 TL verdim toplam 1319 TL tuttu.
Radyatörün nerede olduğuna bağlı. Çok ağır işçilik varsa kabul edilebilir, yoksa bana da pahalı geldi2006 model 307 1.6 hdi için
Klima radyatörü değişti
Klima gazı yenilendi
1700 TL tuttu hepsi. Bana çok geldi normal midir yoksa ?
internetten baktığımda klima radyatörü için 1000-1100 gibi fiyatlar var, eğer öyleyse şaşırılacak bi durum yok 300-500 lira işçilik çok doğal artık sanayide böyle işler için2006 model 307 1.6 hdi için
Klima radyatörü değişti
Klima gazı yenilendi
1700 TL tuttu hepsi. Bana çok geldi normal midir yoksa ?
Arabanızdaki genel çiziklerin pasta-cila ile ne kadar giderildiğini görebileceğimiz bir Before/After paylaşımı yapabilir misiniz?
- Marka: Renault
- Model: Clio 4
- Yıl: 2018
- Bakıma girdiği kilometre: 43000
- Motor: 1.5 dCi
- Şanzıman: MT
- Yapılan İşlemler: Sağ arka çamurluk düzeltme-boyama, Sağ arka kapı düzeltme boyama, Ön tampon sök-tak boya, Arka tampon sök-tak boya, Bagaj kapağı düzeltme-boyama, Sol arka davlumbaz değişimi, Logo, Yazı, Arka tampon reflektör, Genel çizik giderimi için pasta-cila, İç detaylı temizlik, Hediye olarakta boya koruma paketi.
- Maliyet: 11500 TL
- İşlem yapılan servis: Bika Renault Yetkili Servisi
- Verilen hizmetten memnun kaldınız mı: Genel olarak memnunuz. Fiyat konusunda yetkili standartları içerisinde oldukça yardımcı oldular. Sanayide daha zor olurdu diye tahmin ediyorum.
Arabanın genel hor kullanılmışlığı ve başına farklı zamanlarda gelen talihsiz olaylar tek seferde toplandı. Gıcır gıcır oldu. Yeni kondisyonuna geri döndü emektar
Arabanın yarısı yeniden boyandığından çok bi referans olmayabilir ama ilk fırsatta eklemeye çalışırım.Arabanızdaki genel çiziklerin pasta-cila ile ne kadar giderildiğini görebileceğimiz bir Before/After paylaşımı yapabilir misiniz?
Elimde geçen yıldan filtron marka yağ filtresi ve ceratec vardı onların fiyatlarını yazmadım yazmış olduğum yağ ve işçilik olan fiyattır.
- Marka: Toyota
- Model: Corolla Sol Special
- Yıl: 2001
- Bakıma girdiği kilometre: 293240
- Motor: 1.6 vvt-i (3zzfe)
- Şanzıman: Manuel
- Yapılan İşlemler: Yağ değişimi
- Maliyet: 534.80 tl
- İşlem yapılan servis: İzmir Egemot
- Verilen hizmetten memnun kaldınız mı:
Teşekkür ederim. Luqui Moly 5w40 leichlauf hc7 serisi kullandım 464 tl 4 litre fiyatı 118 tlde işçilik vardı ikisinede %10 iskonto uygulandı yanlış aklımda kalmış 524.34 tlmiş.Hayırlı olsun,egemot olduğuna göre yağ olarak Liqui Moly kullandınız herhalde.Hangi seriyi kullandınız 534 lira çok uygun geldi işçilikle birlikte.Ben 4 litrelik Molygen kullanıyorum şuanda 600 lira sırf yağın fiyatı var.Liqui Moly standartlarına göre yine ucuz kalsa da genele göre çok pahalı.