Ah Giulietta'm üzümlü kekim. Çok özlüyorum bazen, D moduna alıp gaza yüklenmek, ve yüksek homurtuyla kafasını kaldırarak hızlanması ...
Belki ilerde on tamponu özellikle sis farı ve alt panjurun birleşimini de siyah yaparsanız, Tampon şeridi daha iyi durabilir. Naçizane görüşüm
Yok yok.@bt Yoksa.....
N E R E D E ?Pazar yıkaması pH nötr köpük kullanan self servis yer buldum, rahat rahat yıkıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 36493
Bursa'da abi maalesef Vatan oto yıkama sistemleri, bir çok petrole kurmuşlar, güzel sistem, jet köpük adı altında ph nötr köpüğü var, hızlı cila seçeneği var, ve durulama suyu kireçsiz sıcak su... Cidden fark ediyor diğer petrollere göre bu sistemin olduğu yerlerde yıkayıncaN E R E D E ?
Abi niye Istanbul’a yapmıyorlar böyle yerler kafayı yicem bizdekiler kostik + kuyu suyuBursa'da abi maalesef Vatan oto yıkama sistemleri, bir çok petrole kurmuşlar, güzel sistem, jet köpük adı altında ph nötr köpüğü var, hızlı cila seçeneği var, ve durulama suyu kireçsiz sıcak su... Cidden fark ediyor diğer petrollere göre bu sistemin olduğu yerlerde yıkayınca
Test videolarında büyük oranda en dolu araçlar test ediliyor ancak malum fiyatlardan dolayı birçok kişi boş paketleri görmek istiyor.İmkanınız varsa üst paket ve boş olarak ayrı ayrı çekerseniz hem izleyenler için daha detaylı olur hem de izleyici kitlenizin hoşuna gider diye düşünüyorum.Kolay gelsin.Bu ara bayağı bir arabam oluyor Test sürüşü işi iyiymiş ya
Ekli dosyayı görüntüle 36530Ekli dosyayı görüntüle 36531Ekli dosyayı görüntüle 36532Ekli dosyayı görüntüle 36533