Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz


  • Kullanılan toplam oy
    673

fujiwara

Panpa
2 Tem 2020
456
1,477
2,695
İstanbul
Marka
Opel
Geçen ay arabanın her şeyi bitti. (Muayene, ruhsat, sigorta vs.) O yüzden geri dönüp bunları yeniledik. Yolda giderken ABS ışığı ile ufak bir şaka yaptı ama kontak açıp kapatınca düzeldi. Sonra mavi plakalar sökülüp beyaz plakalar takıldı, (Yasa değişmiş.) daha sonra sigorta yapıldı ve muayeneye geçtik.

Muayeneden bu sene geçtik ama seneye yeni emisyon kuralları ile işimiz zor görünüyor, muayene çalışanı da uyardı zaten. Bir de bazı yerlerinde ufaktan paslanmalar fark ettik, galiba ufaktan ömrünün sonuna geliyor araba. Biz de artık bu masraflarla uğraşacağımıza (Çünkü bundan egzoz, triger ön takım vs. de isteyecek ve bütün bu masraflar arabanın yarısı kadar tutuyor) 10 yıllık birlikteliğimizi bitirip biraz daha yeni bir şeylere geçmeyi düşünmeye başladık. Neyse, bunları düşünmek için daha vaktimiz var. O zamana kadar tadını çıkaralım.

Astra Muayene 4.jpg

Astra Muayene 1.jpg

(Bu poz bayağı hoşuma gitti)
Astra Muayene 3.jpg

(Siz sormadan söyleyeyim, evet kaput açık)
Astra Muayene 2.jpg

Astra muayene 5.2.jpg

(Döndükten sonra ufak bir yıkama yapalım dedik ama hortumun içi de buz tutmuş, kova ile bu kadar oldu.)
 

Kagan

Driver
Panpa
8 Eyl 2016
1,263
2,245
2,570
Ankara
IMG_20210225_123433.jpg
1614263402093.jpg

soğuta soğuta bile ancak 7 viraj dayanan frenler, 1650kg kütlenin bıçak sırtında giderken yol bozulunca dandik süspansiyon yüzünden yaptığı snap oversteeri ve iyi ki espyi kapatmamışım temennisi. Sonrasında ağır fren kokusu ve fan sesi...
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım