Arteon Türkiye yollarında!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tasarımı güzel ama arka tasarımı biraz daha coupeye benzetilebilirdi. Arkası yüksek olduğundan Passat'ın makyajlısı gibi duruyor.

Trafikte arkasında gitmedikçe passattan ayıramam gibi.Sanırım onu öngörerek bagaj kapağında arteonum ben dedirten bi detay koymuşlar

Asıl sorun şu. golfe bile anahtarsız giriş çalıştırma koymayan vw ki highline donanımdan bahsediyorum. arteona hiç koymaz. şu yeni meganlerın orta donanımında bile var. golfte yok. saçmalık ötesi. sanırsın premium bir araç

edit: anahtarsız giriş çalıştırmadan bahsetmiyorum. dediğim o güvenlik donanımından :D
Benim bildiğim kadarıyla passatın trendline paketinde bile anahtarsız çalıştırma var. Arteonda kesinlikle vardır:)

Tasarımını hiç beğenmedim. Bi vag düşmanı olarak önceki cc nin hayranı idim. Bu arabada tüm o comfort coupe havası gitmiş. Megane passat ise bu laguna olmuş. Olmamış hocam olmamış.

bakarsak,b8in spor hali gibi,b8 coupe.Passat CC ve CC diye geçen makyajlı ve makyajsız 2 kasa da b6nın coupe haliydi.Haliyle bunun da b8in coupe versiyonu şeklinde gelmesi normal.1.5tsi ülkemizde uygun olabilir.Sadece 2.0tdi ile gelirse 200 ün altında olmaz.Keza şuan 2.0 184ps 6dsg exclusive 218 bin civarlarında...Bu ötv varken üzgünüm büyük motor alınmaz..Bu 218 bin olan cc nin sportline paketini 2015de 140 bine aldım.Aynı motor benzer donanımlarla..Türkiyenin çivisi çıkmış sıfır 320d parasına almanyada sıfır m5 veriyorlar.!

Araç gayet güzel ve başarılı olmuş ben beğendim
Ha araç bildiğin yeni kasa CC olmuş adına Arteon koymuşlar tek sorun o :)

Son düzenleme:
abi 1.6 tdi dsg highline passat 172k-2.0 tdi ile 170000tl olsa keşke baya uygun olur :D

edit: doğuş zam yapmış passat ın fiyatı 175k mış

Cuma günü yazmıştım vw lere yeni bir zam daha gelmiş

1.4 tsi dsg highline 173k- 2.0 tdi 150bg dsg highline 214k olmuş artık arteon fiyatlar ne olur bilemiyorum bunları gördükçe beni bir gülme alıyor:D :D
Yukarı da yazan 175k 1.6 tdi dsg high içindi o da 182k olmuş :D :D :D :D :D

Cuma günü yazmıştım vw lere yeni bir zam daha gelmiş

1.4 tsi dsg highline 173k- 2.0 tdi 150bg dsg highline 214k olmuş artık arteon fiyatlar ne olur bilemiyorum bunları gördükçe beni bir gülme alıyor:D :D
Yukarı da yazan 175k 1.6 tdi dsg high içindi o da 182k olmuş :D :D :D :D :D
1.4 tai highline modeline o kadar para veren adam tabiki de her fırsatta passat diyecek. artık yeter bu nasıl fiyattır böyle.

Araba güzel araba ona laf yok da fiyatlar o kadar uçtu ki insan bu paraları vermeye çekiniyor. Yani 200-220k arasında öyle güzel sıfıra yakın premium ikinci el araçlar var ki kolay kolay karar vermek mümkün değil. Bu paralara ikinci el tertemiz ve dolu 5 serisi bile alınabiliyor. Sportif sürüş sevenlere 3.20i ed 40.yıl paketten falan daha henüz bahsetmedim bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...