Tasarımı güzel ama arka tasarımı biraz daha coupeye benzetilebilirdi. Arkası yüksek olduğundan Passat'ın makyajlısı gibi duruyor.
Benim bildiğim kadarıyla passatın trendline paketinde bile anahtarsız çalıştırma var. Arteonda kesinlikle vardırAsıl sorun şu. golfe bile anahtarsız giriş çalıştırma koymayan vw ki highline donanımdan bahsediyorum. arteona hiç koymaz. şu yeni meganlerın orta donanımında bile var. golfte yok. saçmalık ötesi. sanırsın premium bir araç
edit: anahtarsız giriş çalıştırmadan bahsetmiyorum. dediğim o güvenlik donanımından
anahtarsız giriş çalıştırmayı demedim. vwnin cimriliğini anlatmaya çalıştım. yoksa bir zahmet koysunlarBenim bildiğim kadarıyla passatın trendline paketinde bile anahtarsız çalıştırma var. Arteonda kesinlikle vardır
abi 1.6 tdi dsg highline passat 172k-2.0 tdi ile 170000tl olsa keşke baya uygun olur
edit: doğuş zam yapmış passat ın fiyatı 175k mış
1.4 tai highline modeline o kadar para veren adam tabiki de her fırsatta passat diyecek. artık yeter bu nasıl fiyattır böyle.Cuma günü yazmıştım vw lere yeni bir zam daha gelmiş
1.4 tsi dsg highline 173k- 2.0 tdi 150bg dsg highline 214k olmuş artık arteon fiyatlar ne olur bilemiyorum bunları gördükçe beni bir gülme alıyor
Yukarı da yazan 175k 1.6 tdi dsg high içindi o da 182k olmuş
Ben demiyorum ....1.4 tai highline modeline o kadar para veren adam tabiki de her fırsatta passat diyecek. artık yeter bu nasıl fiyattır böyle.
veren dedim zatenBen demiyorum ....
Dolaylı olarak veriyoruz sonuçta.arteon 170 bin den başlayacak. aha
veren dedim zaten
Bugun bayiye gidip bilgi aldım sadece 2.0 gelecekmiş ve 200k dan başlayacakmışarteon 170 bin den başlayacak. aha
veren dedim zaten
1.4 tsi neden getirmezler. hedef kitlesini hala anlamış değilim. makam aracı diyorum a4 a6 var. premium diyorum a5 bmw 4 var. halk arabası diyorum 200 k diyorlar.Bugun bayiye gidip bilgi aldım sadece 2.0 gelecekmiş ve 200k dan başlayacakmış
1.5 TSI gelecek ama senen sonuna doğru. Başlangıç fiyatı ise 220k 215k civarı olacak 200 maalesef olamayacak.Bugun bayiye gidip bilgi aldım sadece 2.0 gelecekmiş ve 200k dan başlayacakmış
Bana da gelmeyecek dendi tabii bayideki satan adamlar arabayı bizden az biliyorlar1.5 TSI gelecek ama senen sonuna doğru. Başlangıç fiyatı ise 220k 215k civarı olacak 200 maalesef olamayacak.
Çünkü o işi sevdigi için değil para için yapıyor. Bu iş her sektör için geçerli veya her marka için geçerli .Bana da gelmeyecek dendi tabii bayideki satan adamlar arabayı bizden az biliyorlar