Doğrulama da yapmıyor sadece Assetto Corsa'da bunun olması çok ilginç :/Oo 1 saatte ilerlemediyse sıkıntı olabilir
Doğrulama da yapmıyor sadece Assetto Corsa'da bunun olması çok ilginç :/Oo 1 saatte ilerlemediyse sıkıntı olabilir
Oo 1 saatte ilerlemediyse sıkıntı olabilir
Steam'ı silip yüklemek bir sorun yaratır mı ?Doğrudur hocam, nerden baksan 2 senedir konsol kullanıyorum bilgisayar başına oturduğum yok o yüzden ufak tefek yanlışlıklar olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç denemedim ama sanmıyorum sorun olacağınıSteam'ı silip yüklemek bir sorun yaratır mı ?
Steam'ı silip yüklemek bir sorun yaratır mı ?
Save dosyalarında sıkıntı oluyormuş sanırım :/Hiç denemedim ama sanmıyorum sorun olacağını
Oyun güncelleme kuyruğunda ama güncellemiyor, oyuna girmeye çalışınca içerik şifrelendi diyor. Yedeklemeye çalışınca da güncellemeden yedekleme yapılamaz diyor. Valla tam kafayı kırmalık bir durum oluştu şu anSteami silmeden önce oyunu yedekleyip sil, steami geri yüklediğinde yedeklemesini alırsın oyunu tekrar indirmek zorunda kalmazsın. Eğer yine olmazsa oyunu silip yüklemen gerekir. Yedekleme konusunda steamde sol üstte steam menüsünden seçeneklere girip yapılıyordu ama tam hatırlamıyorum. Kolay gelsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oyun dosyalarını sil, yükle. Tek çözüm bu gibi. Gece koy sabaha kadar insin benceSave dosyalarında sıkıntı oluyormuş sanırım :/
Oyun güncelleme kuyruğunda ama güncellemiyor, oyuna girmeye çalışınca içerik şifrelendi diyor. Yedeklemeye çalışınca da güncellemeden yedekleme yapılamaz diyor. Valla tam kafayı kırmalık bir durum oluştu şu anNe yapacağımı bilmiyorum
Silip tekrar yükleyince düzeldi teşekkürlerOyun dosyalarını sil, yükle. Tek çözüm bu gibi. Gece koy sabaha kadar insin bence
Böyle bi paylaşım var assetto forumdaG29 ile bu oyunu oynayan varsa ayarlarını paylaşabilir mi acaba@Onay Kalkan
FFB ayarlarını çok değiştirmedim. Ben de bir ara deneyeceğim farklı ayarlarıG29 ile bu oyunu oynayan varsa ayarlarını paylaşabilir mi acaba@Onay Kalkan
Böyle bi paylaşım var assetto forumda
FFB 100
Kerb FFB 50
Road FFB 50
Slip FFB 10
Understeer ON
Use H Shifter ON
Gerçekten çok güzel ayarmış ohh be dedirtti yaniFFB ayarlarını çok değiştirmedim. Ben de bir ara deneyeceğim farklı ayarları![]()
İndirime illaki girer ama yakın zamanı bilmem. Daha yeni kış indirimleri olduyakın zamanda indirime girermi acaba?![]()
Zaten en güzeli böyle düzgün bir ayarın üzerine kendine gore ayar cekmek deneye deneyeBence road effects ve kerb effects'i düşürmekte fayda var. Sırasıyla %5 ve %7 yaptım ben. Oynanışa hiçbir etkileri yok. Boşu boşuna titreşim ve ses kirliliği. Alete yazık.
ne zaman oldu ya... steamden bildirim gelmediİndirime illaki girer ama yakın zamanı bilmem. Daha yeni kış indirimleri oldu
Aralık ortası ve ocak ortası gibi biseydi galibane zaman oldu ya... steamden bildirim gelmedi![]()
kaçana yapacak bir şey yok artık... takipte olacağımAralık ortası ve ocak ortası gibi biseydi galiba