Public ip den dolayi port yönlendirme sorunu var. Superonline ile ugrasmaktan bıktım artık. Arkadas kurmayi deneyecek. Olmadi public bi server giricez bizohaydaaa
Public ip den dolayi port yönlendirme sorunu var. Superonline ile ugrasmaktan bıktım artık. Arkadas kurmayi deneyecek. Olmadi public bi server giricez bizohaydaaa
server kuramıyorum ama girelim diyorsanız server bulup girelim bi turist gününegirecek varmı arkadaşlar http://steamcommunity.com/id/murtimus/ ekleyinde girelim
Ekledim ben işte turkish stig surekli degisiyo adımserver kuramıyorum ama girelim diyorsanız server bulup girelim bi turist gününe
Ben ortak gruplara bakıyorum, OTOPARK grubuna ekliyse anlıyorum forumdan olduğunuEkledim ben işte turkish stig surekli degisiyo adım![]()
Ben de katılmak istiyorum, server bulduğunuzda haber verirseniz sevinirim.ring bakıyorum. server kurmayı deneyecek arkadaş daha gelmedi ama başka bi arkadaşla takılıyoruz. @Sodalayn da katılacak
istek gönderdimring bakıyorum. server kurmayı deneyecek arkadaş daha gelmedi ama başka bi arkadaşla takılıyoruz. @Sodalayn da katılacak
aynen bence bi whatsapp grubu kuralım bide skype girelim bir dahakinebaşarabildiğimiz kadarıyla güzel takıldık yine. bi dahakine server işini halletmek şart. ve daha kalabalık girmek lazım
Eğer direksiyon setiniz yoksa gerçekten çok zor.Ya benmi ayarlayamadım bilmiyorum ama kontroller çok zor geldi![]()
aynen sanki araba kafasına göre takılcak gibi hissediyorum sürekliYa benmi ayarlayamadım bilmiyorum ama kontroller çok zor geldi![]()
G27 var.Eğer direksiyon setiniz yoksa gerçekten çok zor.