Şimdilik 10 garaj 46 şoförBildiğim kadarıyla Pir'de var. Onlineda seviye hilesi yaptığımda gördüm. Kaç tane araba ve şoför var?
Şimdilik 10 garaj 46 şoförBildiğim kadarıyla Pir'de var. Onlineda seviye hilesi yaptığımda gördüm. Kaç tane araba ve şoför var?
Benim seviye doğru düzgün ilerlemiyor. 32. Seviye 95 tane şoför var.Şimdilik 10 garaj 46 şoför
Hocam hele bi dur yaBeyler, İtalya dlc'si olanlar için tecrübe puanı ve seviye kasmanın küçük bir yolu mevcut. Haritanın en güneyindeki Palermo kentinden tecrübe puanı ve geliri yüksek +1000 km'lik yükleri alıp aradaki yolu gitmeden direkt gemiyle Napoli Limanı'na gidiyorsunuz. Yol epey kısalıyor. 1000 km'lik yolu 300 km'ye indirdim, 80 bin euro'luk gelir de cabası. Bu şekilde seviyeniz de hızlı ilerler.
İtalya dlc'si kolay hocam yollar hemencecik bitiyor zaten. Normalde yük aldığın zaman oyun güzergahı belirlerken deniz yolu + kara yol şeklinde km'yi ayırıyor. İtalya dlc'sinde palermo ile napoli arasındaki deniz yolunu her yük alışında oyun navigasyonda es geçiyor. Haliyle daha fazla kara yolu daha fazla tecrübe puanı + ücret oluyor. Yüksek ihtimal oyunun boşluğu buHocam hele bi dur yaHaritanın tamamını keşfedemedim bir türlü. Fransa DLC'sini alıp yollarını yeni açtım. Bir de italya gelecek, iyice delirtecek beni
Şimdi special transport kovalıyorum. Önceliğim onda.
O değil de, bu oyun beni para sever birisi yaptı. Şu hale bak
Ekli dosyayı görüntüle 10391
Karlı hava gerçekten çok büyük eksiklik. Onu yapsalar işte o zaman ağır yükü, 8x4'ü filan hakkıyla yaşatır. Sadece İskandinavya değil ki, orta Avrupa'da da kar yağışı denk getirilir....
Ayrıca şu oyuna ne zaman 4 mevsim koyacaklar, ne zaman İskandinavya'nın kuzey bölgelerini karlı göreceğiz, ne zaman kış lastiği takacağız, zincir takacağız bilmiyorum. Böyle bir simulasyon oyununa bu zamana kadar 4 mevsim özelliğini getirmemiş olmaları hayret verici![]()
Karlı hava gerçekten çok büyük eksiklik. Onu yapsalar işte o zaman ağır yükü, 8x4'ü filan hakkıyla yaşatır. Sadece İskandinavya değil ki, orta Avrupa'da da kar yağışı denk getirilir.
Tabii direkt oyunun genelinde olacak ve fiziksel olarak da oyuna etki edecek. Kış mevsimi geldiği zaman güney bölgelerinde deniz kıyıları sulu kar görsün, yüksek kesimler veya iç kesimler karla kaplansın, gece saatlerinde buzlanma olsun, kış lastiği + zincir gerekliliği olsun, tabii bu awd sistem + zincir olmadan ilerlemekte zorlanacağımız bir kış mevsimi olsun istiyorum açıkçası. Mesela gece ayaz yaptığında çekicinin marşa bastığımız vakit hemen değil bir kaç kez marş verince çalışsın gibi gibi 4 mevsim özelliğini uzun vakittir bekliyorum bu oyundan.Karlı hava gelecekse de yalnızca fiziksel olarak görünmemeli yola etkisi olmalı ayrıca soğuk yerlerde buzlanma vs de olmalı online da kar getiriyorlar da fiziksel olduğu için sadece görünüm beni tatmin etmiyor açıkçası
Tabii direkt oyunun genelinde olacak ve fiziksel olarak da oyuna etki edecek. Kış mevsimi geldiği zaman güney bölgelerinde deniz kıyıları sulu kar görsün, yüksek kesimler veya iç kesimler karla kaplansın, gece saatlerinde buzlanma olsun, kış lastiği + zincir gerekliliği olsun, tabii bu awd sistem + zincir olmadan ilerlemekte zorlanacağımız bir kış mevsimi olsun istiyorum açıkçası. Mesela gece ayaz yaptığında çekicinin marşa bastığımız vakit hemen değil bir kaç kez marş verince çalışsın gibi gibi 4 mevsim özelliğini uzun vakittir bekliyorum bu oyundan.
Oyun çok güzel ama daha çok eksiği var. Lastik aşınmıyor, hep aynı derecede yol tutuyor, patlamıyor, eskimiyor.. vs çok şey var. Ama tabii bunların hepsini yaptığımız vakit sistemlerimiz oyunu kaldırmaya yetecek mi orası da muammaBuna ekstra yağ değişimi vs de istiyorum ben motorda zamanla sorunlar görülmesi vs mesela yolda triger kopsun falan daha zevkli ve gerçekçi olurdu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu istekler işlemciyi yoracak cinsten değil, sadece yapmaya niyetleri olsunOyun çok güzel ama daha çok eksiği var. Lastik aşınmıyor, hep aynı derecede yol tutuyor, patlamıyor, eskimiyor.. vs çok şey var. Ama tabii bunların hepsini yaptığımız vakit sistemlerimiz oyunu kaldırmaya yetecek mi orası da muamma![]()
Keşke.. SCS'nin görüş, istek, öneri v.b durumlar için kullandığı bir platform olsa ( ya da ben bulamadım ) toplu olarak bununla ilgili bir istek gönderirdik aslında. Neticede oldukça çalışıyorlar. 2 tane dlc'yi eksik yapıversinler yahut ertelesinler bu konulara yönelsinler. Oyunda asıl gerçekçilik bu 4 mevsim konusuyla direkt tavana vurur.Bu istekler işlemciyi yoracak cinsten değil, sadece yapmaya niyetleri olsun![]()
Böyle olursa ben arkadan itiş ve zincirsiz çıkarım. Aslında gemiyle Rusya tarafına gidip sürekli kar da görebiliriz. Düşünsenize yolda kalıyoruz. Traktör veya çekici geliyor. Hatta inşaat yollarında çamura batalım. Camlar buğu yapsın. Çok güzel olur.Tabii direkt oyunun genelinde olacak ve fiziksel olarak da oyuna etki edecek. Kış mevsimi geldiği zaman güney bölgelerinde deniz kıyıları sulu kar görsün, yüksek kesimler veya iç kesimler karla kaplansın, gece saatlerinde buzlanma olsun, kış lastiği + zincir gerekliliği olsun, tabii bu awd sistem + zincir olmadan ilerlemekte zorlanacağımız bir kış mevsimi olsun istiyorum açıkçası. Mesela gece ayaz yaptığında çekicinin marşa bastığımız vakit hemen değil bir kaç kez marş verince çalışsın gibi gibi 4 mevsim özelliğini uzun vakittir bekliyorum bu oyundan.
İşte bunların hepsi için hatırı sayılır bir rakama ulaşmalıyız ki Scs'ye talebimizi iletelim. Neticede gerçekçi 4 mevsim konusunu onlar da düşünmüştür kesinlikle.Böyle olursa ben arkadan itiş ve zincirsiz çıkarım. Aslında gemiyle Rusya tarafına gidip sürekli kar da görebiliriz. Düşünsenize yolda kalıyoruz. Traktör veya çekici geliyor. Hatta inşaat yollarında çamura batalım. Camlar buğu yapsın. Çok güzel olur.
Lastik aşınmıyor mu...Oyun çok güzel ama daha çok eksiği var. Lastik aşınmıyor, hep aynı derecede yol tutuyor, patlamıyor, eskimiyor.. vs çok şey var. Ama tabii bunların hepsini yaptığımız vakit sistemlerimiz oyunu kaldırmaya yetecek mi orası da muamma![]()
Yok o anlamda degil, sevkiyattan sonra lastikler zarar goruyor ama tamirciye gidip tamir ettirince sifir gibi oluyor. Zaten asinan lastigi tamir edebilmek sacmalikLastik aşınmıyor mu...Sen nasıl kibar sürüyorsun aracı hocam. Ben neredeyse her sevkiyattan sonra lastik onarıyorum. Lastik %2 aşınsa başlıyor bir acaip davranmaya. Denedim bir kez %10a kadar lastik onarımı yaptırmadım, kendini kaybediyordu araç.
![]()
İyi de, tırlarda lastik tamiri yıllardır yapılan bir şeyYok o anlamda degil, sevkiyattan sonra lastikler zarar goruyor ama tamirciye gidip tamir ettirince sifir gibi oluyor. Zaten asinan lastigi tamir edebilmek sacmalikBunun yerine 10-15 bin km'de bir lastik degisimi gerekse daha gercekci olacak.
Tamam ama bunun elbet bir ömrü var, değişim zamanı var. Çekicinin üzerinde gelen sıfır lastiği çekici eskiyene kadar kullanmıyorlar neticede. Bende bundan bahsediyorum. Oyun içinde lastikler hasar aldıkça zaten tamir ediyoruz ama bunun bir sınırı olmalı. Oyuna 1.seviyede başladığım lastikle 52.seviyeye geldim hala devam ediyorumİyi de, tırlarda lastik tamiri yıllardır yapılan bir şeyHer ne kadar tasvip etmesem de kaplama lastik kullanıyorlar yıllardır
![]()