Panpa benim LaFerrariye air takıcamda sanayide tanıdık varmı?
Gel gel airstance var offf bi toto bi ön kaldıra kaldıra
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Panpa benim LaFerrariye air takıcamda sanayide tanıdık varmı?
Bu ne böyle yav fikirtepe sanayi çıkması gibi.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-ozel-el-yapimi-pagani-huayra-306837066/detay
şu arabayı beğenmiyorum diyecek ağız yok bende ama geçen gün ben de beğenmiyorm demiş olabilirim asdf![]()
![]()
Dilime tercüman oldunuz...Vay be kardeşim, dünyanın en iyi mühendisleri en ileri teknoloji çalışmalarıyla Ferrari üretiyor. Ama araç severler yeterli bulmamış ki Ferrari'leri bile yere pıstıracak görseller hazırlamışlar.
para görmemişlerde olunca yapacak bir şey yok abiPlakaya mı yorum yapsam arkadaki yazıya mı bilemedim![]()
BBu amcamız sadece Ferrari değil Lambo alıpda bu eziyetlerine devam ediyor bu arada.Ancak son olarak hala 458 var elindePlakaya mı yorum yapsam arkadaki yazıya mı bilemedim![]()
Her ne kadar kızsam da tebrik ettiğimiz bir amcamızBBu amcamız sadece Ferrari değil Lambo alıpda bu eziyetlerine devam ediyor bu arada.Ancak son olarak hala 458 var elindeEkli dosyayı görüntüle 5587
E92 M3 vardı bir ara , birde etiket şahin vardıBBu amcamız sadece Ferrari değil Lambo alıpda bu eziyetlerine devam ediyor bu arada.Ancak son olarak hala 458 var elindeEkli dosyayı görüntüle 5587
İlk defa ingilizce bildiğime pişman oldumBBu amcamız sadece Ferrari değil Lambo alıpda bu eziyetlerine devam ediyor bu arada.Ancak son olarak hala 458 var elindeEkli dosyayı görüntüle 5587
İşte bu yüzden rüya garajımın 1 numarası 458 SpecialeBen bu tarz son teknoloji ve en ileri mühendislikle üretilen otomobillerin modifikasyona maruz bırakılması taraftarı değilim. İlla yapılacaksa ya üreticisi tarafından ya da üreticinin uygun gördüğü firmalar tarafından modifiye edilmesinden yanayım. Şu pist spec için üretilmiş modelleri hariç, onlar belli ki baştan aşağı üreticinin elinden geçerek o hale geliyor.
Fakat tüm süper sporlar bir yana Ferrari bir yanadır. Çünkü Ferrari sadece süper spor otomobil üreten marka değildir. Onların ürettiği araçların el ile montajlanan en ufak vidası bile otomobil tarihi, kültürü kokar. Ferrari bir kültürdür, markaya göre ve bir çok insana göre bir kartvizittir. Her param var diyenin sahip olamayacağı, her sahip olanın da üzerinde her istediğini yapamayacağı buram buram kültür kokan bir markadır. Böyle bir markanın üretim bandından çıkan bir aracının sokak otomobilleri versiyonuna büründürülmesi, hem de bunun marka onaysız ve işlemsiz yapılmaya çalışılması, benim için otomobil kültürüne ihanettir. Ferrari'yi özel kılan kendisine has üretim teknolojisi, duruşu ve sürücüye yolda hissettirdikleridir. Modifiyeli bir Ferrari sıradanlaşır, tıpkı diğerlerine benzer. Bırakın o kendisine has kalsın, hep özel kalsın.
Bir F50 de bana sararsınızİşte bu yüzden rüya garajımın 1 numarası 458 Speciale![]()
BBu amcamız sadece Ferrari değil Lambo alıpda bu eziyetlerine devam ediyor bu arada.Ancak son olarak hala 458 var elindeEkli dosyayı görüntüle 5587
Abi videoda gosteriyorlar matkapla yan camurluk kesiyor adamlar yav saka gibi. Ek olarak gt3 race car bile o kadar cikinti girintiye maruz kalmamis.Heh bana bunlarla gelin. Ferrari onaylı bir modifikasyona uğramış showcar ise diyeceğim bir şey yoktur. Sonuç olarak Ferrari bunu onaylamış. Ama Ferrari'nin yapmadığı yahut onaylamadığı herhangi bir modifkasyonu da bu araçlar için saçma bulurum. Çünkü o araca modifikasyon yapılabilmesi için o aracı baştan sona kendi yaratan ve dizayn eden mühendislerine ihtiyaç vardır. Bence öyle yani. Anlatmaya çalıştığım şey bu.
Misal focus rs satın alıyorsun stock, sonra gidip Ford'un anlaşamalı olduğu ve mühendislerinin de onay verdiği mountune modifikasyon şirketinde araca yazılım ve body kit yaptırabiliyorsun. Yani aracın üreticisinin onay verdiği yahut kendi yaptığı bir modifikasyon olmalı bu. Onun haricindekileri saçma buluyorum. Hele hele Ferrari de hepten saçma buluyorum.