Ford Ranger Wildtrak vs VW Amarok V6| KARŞILAŞTIRMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amarok biraz daha suv vari bir hava veriyor, ranger da çantayı, tulumu, çadırı alıp 1 aylığına dağların yüksek tepelerinde kampa giden tiplere hitap ediyor gibi. İki aracın da kendilerine göre bir kullanıcı kitlesi var. Dediğim gibi pek pick up'lara ilgim yok. Ama F-150 tarzı pick up'ları seviyorum, değişik bir havası var.
Ekli dosyayı görüntüle 3134 Ekli dosyayı görüntüle 3135
Orta kolçaga yeminlen ben sıgarım :D

Ranger'ın bir önceki kasası ile bir ay kadar deneyimim oldu. Yakıt tüketimini 10 litre olarak söylediler, ben şehir içi 11.5'in altını görememiştim. Aynı motor aynı şanzıman nasıl bir tasarruf verici etken oldu anlayamadım. Haricen Ranger bir üst dilim vergiye giriyor. Yıllık MTV 2015 model aracım için 8 lira civarıydı. Alacakların dikkatine.
Görselide paylaşmış olayım. :)
56e415039648e_IMG_12691.JPG.e15340d7e40c5daef7cc5cf838349b19.JPG

Ranger'ın bir önceki kasası ile bir ay kadar deneyimim oldu. Yakıt tüketimini 10 litre olarak söylediler, ben şehir içi 11.5'in altını görememiştim. Aynı motor aynı şanzıman nasıl bir tasarruf verici etken oldu anlayamadım. Haricen Ranger bir üst dilim vergiye giriyor. Yıllık MTV 2015 model aracım için 8 lira civarıydı. Alacakların dikkatine.
Görselide paylaşmış olayım. :)
Ekli dosyayı görüntüle 3137
hep ranger hayali kurardım bu araba ile başladı ranger sevdam ranger candır hatta V6 Makyajlı çıkana kadar ranger diyodum

bir annenin altına V6 Amarok sjsjs
Haftasonu Jipciğin yani Tiguan'ın (Annem kendisi Tiguan'a jipçik diyor bu arada :D) kar lastikleri yoktu. Evde 3 araba vardı babam evden çikacaktı ve onda kar lastiği vardı bu sirada annemle atladık Amarok'a kuaförüne gittik o kadar yerler kardı. Bana döndü dedi yav buda pek zevkliymiş diye bende 1 ay once alacaken boyle demiyodun bakışı attım o_O:D:D

Ahşap detaylar çok klas durmuş ya deri rengiyle falan uyumu çok iyi
Aynen. Amerika'da pick up kültürü gerçekten fazla. Orada bazen insanlar hiç ihtiyaçları olmasa bile pick up kullanabiliyor. Zaten o yüzden amerikan pick up'ları farklı diyoruz. Sadece Ford olarak değil, chevrolet falan bir çok markanın pick up'ı gerçekten iyi orada. Adamlar binek araç gibi kullanıyorlar.

Aynen. Amerika'da pick up kültürü gerçekten fazla. Orada bazen insanlar hiç ihtiyaçları olmasa bile pick up kullanabiliyor. Zaten o yüzden amerikan pick up'ları farklı diyoruz. Sadece Ford olarak değil, chevrolet falan bir çok markanın pick up'ı gerçekten iyi orada. Adamlar binek araç gibi kullanıyorlar.
Pickup muhabbeti yapınca aklıma geldi
Tr'de bi projeye başlandı şimdi
92 chevy s10'a lm7 motor swapladılar turbo falan yapacaklar konu linkini atayım özelden okursun hoşuna gider senin :D

2017-chevrolet-silverado-1500-pickup-truck-mo-design-980x380-24.jpg

2017-chevrolet-silverado-1500-pickup-truck-mo-design-980x380-23.jpg

2017-chevrolet-silverado-1500-pickup-truck-mo-design-980x476-03.jpg

2017-chevrolet-silverado-1500-pickup-truck-mo-design-980x476-01.jpg

chevrolet türkiyede sıfır araba satmayı bıraktı piii Amarokmuş rangermiş bırak abi ford f150 f350 chevrolet silveradoo, esas gamyunlar amerikada :D

Wildtrak ismi ile de uyumlu şekilde karakterini daha çok yansıtan, dolu dolu renkli bi dağ arabası resmen. Donanım olarak çok iyi, mekanik kilit vs de çok büyük artılar. Eğer olduğu gibi değil de biraz daha modifiye edip kullanmak isteyen için wildtrak nefis olur..
Yükseltme kitli, şnorkel, bf goodrich At lastikler ile Monster Truck olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...