bir an hakim olamadım ama düzelttim her şey üst üste geliyorsen haklısın sonuna kadar ben de kendimi epey zor tutuyorum da şimdi herkes söverse olmaz işin ucu kaçar gerçekten.....
üşüyoruz orhan babaLa olm napıyonnuz oyle hepjniz pp değişmiş
@MertEren terörist kasayı al gel mevzu var.https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1473278 şunu nasıl lınc edebılırız ?
özel mesajdan adresini iste evine en pahalı yemekleri söylehttps://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1473278 şunu nasıl lınc edebılırız ?
Ne oluyor hayırdır?@MertEren terörist kasayı al gel mevzu var.
Bizde yeni kasa var oda iş görür ama vurmakla bitmez bunların soyu@MertEren terörist kasayı al gel mevzu var.
senden korkulur vallaözel mesajdan anasına avradına küfret. Adresini iste evine en pahalı yemekleri söyle
Böyle yapmaniz bir sey degistirmieyecek biliyonuz dimi?
Adam yerinde bi karar aldı kendince.
Geleceği düşünmek zorunda test test neryee kadar?
Colugunua çocuğuna ne birakacak bu is vasitasi ile?
Ne mutlu ona yurt dışına yerlesiyor iste
Çok hoşuna gitmiş belli ki mesaj yazarken süslemiş baya !gonderıyı duzenlıyorum herkese acık dıye. bahsı gecen kısıyı goren gordu
özel mesajdan adresini iste evine en pahalı yemekleri söyle
Orhan babuş sana katılıyorum. Adam kararını vermiş bir sürü plan yapmış belli. Hesabını kitabını yapmış. Aylardır ortada yoktu zaten. Ne kadar uğraşsakta bir işe yaramaz. Şu vakitten sonra yolunun açık olmasını dilemek düşer bizlere.Böyle yapmaniz bir sey degistirmieyecek biliyonuz dimi?
düzenledim abi sadece şimdiki hali kaldı.şu alıntıyı düzenle hacım.
Babus gece testlerini biz daha çok seviyoruz , makina mühendisi adam hemde boğazici mezunu kolaylıkla iş bulur . Haftanın 7 günü çalışmayacak ya otopatkada biraz vakit ayırabilir heralde .Böyle yapmaniz bir sey degistirmieyecek biliyonuz dimi?
inşallah ayrıca makina değil inşaat mühendisi diye biliyorum.Babus gece testlerini biz daha çok seviyoruz , makina mühendisi adam hemde boğazici mezunu kolaylıkla iş bulur . Haftanın 7 günü çalışmayacak ya otopatkada biraz vakit ayırabilir heralde .
İnsanın kendisinin hatta büyüklerinin doğduğu vatanını terk etmesi kolay olmayacaktır bence ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla imkanım olsun sırf ailem ile ilgilenirim gerisi umrumda değil bende basar giderim.Babus gece testlerini biz daha çok seviyoruz , makina mühendisi adam hemde boğazici mezunu kolaylıkla iş bulur . Haftanın 7 günü çalışmayacak ya otopatkada biraz vakit ayırabilir heralde .
İnsanın kendisinin hatta büyüklerinin doğduğu vatanını terk etmesi kolay olmayacaktır bence ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi