Oo üniversite için güzel tavsiyeler gelmiş seneye kullanırım bunları ben
o zamana son kullanma tarihi geçer bi daha gel
Oo üniversite için güzel tavsiyeler gelmiş seneye kullanırım bunları ben
abi evler hep eski çok otantik bi yer resmi yerler dışında genelde böyleciddi ciddi her yeri böyle mi ? evler vs
abi evler hep eski çok otantik bi yer resmi yerler dışında genelde böyle
Tercihlerden sonra bi başlık açarım orda tazelerini alırımo zamana son kullanma tarihi geçer bi daha gel
Tercihlerden sonra bi başlık açarım orda tazelerini alırım
Dikili falan da yakın denize yarım saat her yönden iyi , İzmir e bir saattamam ilk fırsatta geliyorum oraya
Dikili falan da yakın denize yarım saat her yönden iyi , İzmir e bir saat
Eyvallah abim şehir okul seçiminde de yardım alırım bi daltercihlerden önce de yardımcı oluruz ))
Insta yok bende.Beyler nerdesiniz ya instadan canlı yayın açmıştım ali kankam izledi beni @DuzboruDownpipe
Bazı yerlerinde boyle abi merkez kısmında 4 te 1 bu sekilde evler. Bi kac gun konaklamaya gerek yok 1 aksam gel kal ertesi aksam yola cık 1 gunde heryerini kesfedersin gelmeden once şakran a bi ugra cay ic. Giderken de dikiliye candarlıya ugra ayvalıkta bi sigara molası falan verirsin guzergah guzel insanlarının buyuk kısmı sıkıntılı ama cok da iyi insanlarla tanıstım. Ozellikle motorluları dovme kıvamına gelirsin 1 gundeciddi ciddi her yeri böyle mi ? evler vs
Beyler nerdesiniz ya instadan canlı yayın açmıştım ali kankam izledi beni @DuzboruDownpipe
Bazı yerlerinde boyle abi merkez kısmında 4 te 1 bu sekilde evler. Bi kac gun konaklamaya gerek yok 1 aksam gel kal ertesi aksam yola cık 1 gunde heryerini kesfedersin gelmeden once şakran a bi ugra cay ic. Giderken de dikiliye candarlıya ugra ayvalıkta bi sigara molası falan verirsin guzergah guzel insanlarının buyuk kısmı sıkıntılı ama cok da iyi insanlarla tanıstım. Ozellikle motorluları dovme kıvamına gelirsin 1 gunde
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altınoluk'da bizim yazlık var giderseniz ses edin de buluşak ben genelde orda oluyom.Hahahahah bakarız bi yaz gelsin Altınoluk akçay ayvalık taraflarını seviyorum ama )
Altınoluk'da bizim yazlık var giderseniz ses edin de buluşak ben genelde orda oluyom.
Akcay guzel ya 2 hafta kaldım orda calıstım unideykenHahahahah bakarız bi yaz gelsin Altınoluk akçay ayvalık taraflarını seviyorum ama )
Ben de geçen sene altınolukta 1 ay çalıştım )Akcay guzel ya 2 hafta kaldım orda calıstım unideyken
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yuh be abi.