Geyik Başlığı 2

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

2.0 ide @motorsinann @gtepro @TheAMG56
 
106 ile saxo aynı araba zaten de clio1 RSI filan derdim zaar
İnan bana Fransızlar ile ilgili hiç bir bilgim yok. Zaten şu an belli bir model yok kafamda. Eğer sen önerdiysen vardır bir bildiğin. :)
@TheAMG56 sonradan toplayacaksan yeni nesil arabalara bakma bence
bir yerini yaparsın bi yeri çıkar + sürüş keyfileri eski araçlara göre daha düşük
paran var anladığım kadarıyla yerinde olsam Clio Williams kovalardım veya temiz 106 GTI bu araçler hem çok zevkli çok eğlenceli ve bilek gerektiren erkek arabalarıdır, yeni nesil araçları isterse 400 hp olsun kime versen sürer :)
Zaten yeni nesle bakmıyorum bile, o mesajımda da onu kast ettim. 106GTI mantıklı geliyor aslında.
Ah o kafası tutunsa var ya. Tipini çok seviyorum bunun. Bi de şasisi kötü diyorlardı tester abilerimiz.
Valla pist arabası deyince gözümün önüne eg kasa k20 swaplı bi civic geliyor. İç trim göğüs hariç sökülmüş 2 tane yarış koltuğu var. Roll cagesiz zaten olmaz :D frenleri amortisörleri falan da geliştirip deli gibi gazlamalık tam :D
Şimdilik Civic düşünmüyorum ama kolaylıkla bir pist canavarı yaratabilirsin bir Civic'ten. :D
 
Golf 7 de tasarım var ama karakter yol bence golf5 ve 6 gtı lar hayranı olduğum araclar o dodiklerle kaslı gorunumleri ahh ah :)
Özellikle Golf 5 GTI kafama yatıyor. Şu an araç konusunda kafam çok karışık. Ankara da bir galerici tanıdık vardı zamanında. E36 M3 temin edebileceğini söylüyordu. Fakat BMW benim için en son planda. Çünkü arka çeker bir pist aracı istemiyorum. Ya simetrik AWD, Quattro ya da güzel kilitli bir önden çeker. Nedense pist için bunlar bana daha zevkli geliyor hep.
Saxo, 106, Clio1 bunlar çok mekanik zevkli araçlardır hocam ralli tecrübeleri vardır yabancı kaynaklardan araştırıp namını duyabilirsiniz :)
Çok teşekkür ederim hocam, araştıracağım. :)
+ Arabanin model ney ?
-
+ ????
Zamanında çekiciyi arayıp '' alo Saxo çekiyor musunuz?'' diye soran bir adam muhabbeti dönerdi. Yalan mı gerçek mi bilmiyorum ama :D
Alfa toplamak istiyorum aslında ama çok korkuyorum hocam. Bir de bu kadar eski bir araba toplamak istediğimden tam olarak emin değilim. Yani becerebilir miyim bilemiyorum. Yalnız makine efsane. :)
2.0T Opel Cascada hakkında ne dusunursun Sinan hocam ? 204bg guce ve 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip . Parça sıkıntısı olur değil mi ?
Parça sıkıntısı olur sanırım.
 
Tipini sevmesem de sürüşünü beğendiğim, keyifli bir araç. Ek olarak; aklıma yatan 2011 model bir 2.0 TFSI TT var ama bunlar yeni nesil olduğu için son planda. :)
Brera zamanında hayallerimi süsleyen bir modeldi. Fakat şimdilik hedeflerim arasında simetrik AWD, Quattro ya da önden çeker araçlar var. Önerin ve ilgin için çok teşekkür ederim. :)
 
Son düzenleme:
Tipini sevmesem de sürüşünü beğendiğim, keyifli bir araç. Ek olarak; aklıma yatan 2011 model bir 2.0 TFSI TT var ama bunalr yei nesil olduğu için son planda. :)

Brera zamanında hayallerimi süsleyen bir modeldi. Fakat şimdilik hedeflerim arasında simetrik AWD, Quattro ya da önden çeker araçlar var. Önerin ve ilgin için çok teşekkür ederim. :)
Bu terimlere biraz yabancıyim :) awd 4celer falan ama simertigide zamanla öğreniriz inşallah :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...