Valla niye oldu bilmiyom alarm falan da kurmamıştım dikildim yatağın içinde ajdhahsg uyuyamıyom da geriooo efenim bugün erkencisiniz
Valla niye oldu bilmiyom alarm falan da kurmamıştım dikildim yatağın içinde ajdhahsg uyuyamıyom da geriooo efenim bugün erkencisiniz
Offff şimdi biri kahvaltı hazırlayıp yatağa getirse ne güzel olur değil mi reisValla niye oldu bilmiyom alarm falan da kurmamıştım dikildim yatağın içinde ajdhahsg uyuyamıyom da geri
Kahvaltıyı kendim hazırlıyom yaOffff şimdi biri kahvaltı hazırlayıp yatağa getirse ne güzel olur değil mi reis
O zaman bugün kendini şımart ve dışarda manzaraya karşı güzel bi kahvaltı yap reis yalnız bende şu an yapmak istediklerimi söylüyorum ne canım çekti be abi gel yer değişelim bi süreKahvaltıyı kendim hazırlıyom ya
Su dogan kabak tan su an deli sogudum adam resmen hayal kırıklıgı cıktı yav.
Git yap olm tutan mı var çalışıyosna da bi rapor patlat gitsinO zaman bugün kendini şımart ve dışarda manzaraya karşı güzel bi kahvaltı yap reis yalnız bende şu an yapmak istediklerimi söylüyorum ne canım çekti be abi gel yer değişelim bi süre
panpa neler olmamış ki. http://www.otopark.com/2017/02/duyuru/#comment-41149Hayrola abi ne oldu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okulda uyuyacam simdi sabaha kadar direksiyon salladimO degilde gece evde tektim sabaha kadar uyumadim gran tourismo oynadim
Ah be abi bizim çalışma düzeni biraz sıkıntı elbet bir gün bende yapacağımGit yap olm tutan mı var çalışıyosna da bi rapor patlat gitsin
nice huzurlu senelerin olsun, her şey gönlünce olsunBeyler an itibariyle 19 olmus bulunuyorum
Sabah çayı benden olsun beyler
Reis fotoğraf tam 1 yıl öncesine ait buldum atayım dedim kaç gündür ağız tadıyla çay içemiyom şirketin sözleşmesi bitti yenisi gelecek eleman olmadığından adam akıllı çay içemiyoz ya. Demliyim gel içekAfiyet olsun
Reis fotoğraf tam 1 yıl öncesine ait buldum atayım dedim kaç gündür ağız tadıyla çay içemiyom şirketin sözleşmesi bitti yenisi gelecek eleman olmadığından adam akıllı çay içemiyoz ya. Demliyim gel içek
Oo karşim hayırlı olsun nice mutlu gazlamalı yıllaraBeyler an itibariyle 19 olmus bulunuyorum
o zaman mesai başlamadan çayı demlemem lazımHahahah zor işler ya sabah kahvemi çayımı içmeden uyanamıyorum
o zaman mesai başlamadan çayı demlemem lazım
Bende 230 mb netim varGünaydın baylar Gece internet sıkıntısı yaşayan bi tek benim sanırsam. Çok enterasan