Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Plakalıktaki bayii adından kurtulup hoş, sade, yazısız bir piano black (pleksi midir nedir) plakalık takmak için hafta sonu Bursa sanayisinde bi volta atayım diyorum. Kaça patlar ve sırf bu işi yapan deneyimli dükkan var mıdır acaba.

Pleksi bir çeşit plastik olmakla birlikte app plakalarla birlikte adı anılmaktadır, gel gör ki ben de bilmiyorum ney nasıl oluyor :D Noyan geçen haftalarda taktı ya plakalık Noyan diye yazan, ben onun yazısızını takıcam işte mimkinse. (ikinci dakikada falan gözüküyor)

Herkese günaydın :)
Sanayide çareler tükenmez diyorlar @motorsinann
1490171182249.jpg

The makina'da yayınlanan Buğra Eren ve Sinan abinin i30 canlı yayın videosunu izledim, Yeni! i30 önden mazda, infinity Q30 arkadan tucson. O kadar para alıp hala daha şu multimedya ekranını koyan firmaların ülkeye girişi yasaklanmalı artık. Şu donanıma sunroof koyma adam gibi bi multimedya ekranı koy. Egea'da da var onda var bunda var diye düşünmeyelim yıl oldu 2017. 85, 90 bin lira başlangıç fiyatı yazacaklar bu arabaya ama hala daha o multimedya ekranı var. Tabi yine çok satacak, deli satacak. O da ayrı mevzu

The makina'da yayınlanan Buğra Eren ve Sinan abinin i30 canlı yayın videosunu izledim, Yeni! i30 önden mazda, infinity Q30 arkadan tucson. O kadar para alıp hala daha şu multimedya ekranını koyan firmaların ülkeye girişi yasaklanmalı artık. Şu donanıma sunroof koyma adam gibi bi multimedya ekranı koy. Egea'da da var onda var bunda var diye düşünmeyelim yıl oldu 2017. 85, 90 bin lira başlangıç fiyatı yazacaklar bu arabaya ama hala daha o multimedya ekranı var. Tabi yine çok satacak, deli satacak. O da ayrı mevzu
En boş Golf'de bile 6.5 inç var. Hyundai'den beklenmeyecek bir hareket bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...