Ben içine oturdum ve yetti be abiŞimdi baktım ama kaldırmışlar fiyat listesinden. Ama o civarlarda bir şey sanırım.
Ben de işte videolardan teselli buluyorum napıyım, bir test sürüşüne bile razıyım![]()

Ben içine oturdum ve yetti be abiŞimdi baktım ama kaldırmışlar fiyat listesinden. Ama o civarlarda bir şey sanırım.
Ben de işte videolardan teselli buluyorum napıyım, bir test sürüşüne bile razıyım![]()
Ben o kadarını bile yapamadım, eğilip arkasından süspansiyonlarına bile bakamadım hey gidi heyy..Ben içine oturdum ve yetti be abi.
Ben o kadarını bile yapamadım, eğilip arkasından süspansiyonlarına bile bakamadım hey gidi heyy..
Ford'un Türkiye distribütörü en lanetleri arasında liste başına oynar zaten..Burdaki Ford'da iş yok valla
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ford'un Türkiye distribütörü en lanetleri arasında liste başına oynar zaten..
Zaten o da olmasa satamayacakBi indirim yapıyorlar asjsjs
Ama allah var iyi satıyoZaten o da olmasa satamayacak![]()
Hayır satamıyor. Ford sadece ticari satabiliyor binek satışları çok düşük.Ama allah var iyi satıyo
Focus'un en büyük satışı filo ve şirketlere ait. Hatchback modelini pek fazla görmeyişimizin sebebi de bu zaten. Fiesta'yı bir normal kullanıcı kitlesi sıkça tercih ediyor. Onun haricinde mondeo, kuga falan nadir tercih edilen modeller.Ama allah var iyi satıyo
Ahahagah ben olsam abla benim adım ibrahim değil birine benzettin heralde derdim
Eyvallah kardeşim, İntegral link gibi duruyor arkalar, süspansiyon takıntım olduğu doğrudur
Abi Istanbul'a gelince senle birlikte canlısını görmeye gidelim isterim valla.Eyvallah kardeşim, İntegral link gibi duruyor arkalar, süspansiyon takıntım olduğu doğrudur![]()
Ben de çok isterim kardeşim gerçekten, hatta tanıdık birilerini ayarlayabilirsek ve varsa test sürüşü bile rica edebiliriz ( zor ama hayal kurmak iyidir )Abi Istanbul'a gelince senle birlikte canlısını görmeye gidelim isterim valla.
Ben onu biraz zorladım ama pek oluru yok abi. Sadece Ford basına test aracı veriyormuş.Ben de çok isterim kardeşim gerçekten, hatta tanıdık birilerini ayarlayabilirsek ve varsa test sürüşü bile rica edebiliriz ( zor ama hayal kurmak iyidir )![]()
Ben 90.000€ hatırlıyorum, 0.3 hacim sağolsun300 küsürdü de mi
Saçma değil mı ? Sadece basın mı reklamını yapıyor ...Ben onu biraz zorladım ama pek oluru yok abi. Sadece Ford basına test aracı veriyormuş.
Açılın editörüm ben dersinBen onu biraz zorladım ama pek oluru yok abi. Sadece Ford basına test aracı veriyormuş.
Eee normal, 2-3 tane ancak getiriyorlar Türkiye'ye. Zaten 1 tanesi de kaza yaptı. Neyse kurcalamakla yetiniriz artık.Ben onu biraz zorladım ama pek oluru yok abi. Sadece Ford basına test aracı veriyormuş.
Normal aslında. Zliyon tane insan var kime güvenip verecekler.Saçma değil mı ? Sadece basın mı reklamını yapıyor ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi