Abi kimi markalar mağarada yaşıyor mesela Opel. Test ikame araç falan ne demek bilmiyorlar bile.Açılın editörüm ben dersin![]()
Abi kimi markalar mağarada yaşıyor mesela Opel. Test ikame araç falan ne demek bilmiyorlar bile.Açılın editörüm ben dersin![]()
Saçma değil mı ? Sadece basın mı reklamını yapıyor ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi drift mod'u deneyebiliyor muyuz ? Şeey aslında eee, neyse evet tabii ki. Sonrasında tampon, çamurluk ve far maliyeti karşınızdaNormal aslında. Zliyon tane insan var kime güvenip verecekler.
Honda mesela , belkide bayiye özgü bir şeydir .Abi kimi markalar mağarada yaşıyor mesela Opel. Test ikame araç falan ne demek bilmiyorlar bile.
Arap drift mod olmalıydı , sadece tdrift yetmezAbi drift mod'u deneyebiliyor muyuz ? Şeey aslında eee, neyse evet tabii ki. Sonrasında tampon, çamurluk ve far maliyeti karşınızda![]()
Honda Bora, Ankara evet öyle fakat İstanbul Honda Mutluhan gayet olumlu bu tarz şeylere.Honda mesela , belkide bayiye özgü bir şeydir .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Filolara eski kasa focusları çok iyi satıyo bide eline vw versen...Hayır satamıyor. Ford sadece ticari satabiliyor binek satışları çok düşük.
Ahahagah ben olsam abla benim adım ibrahim değil birine benzettin heralde derdim![]()
Anlatan polis amca ne kadar güzel anlatıyor öyle
Yan koltuktaki eleman bida yapalım nolur der gibi baktı son sahnede
@CenkGs abi senin çorap mı???????Biraz saçma ve komik olucak amaEkli dosyayı görüntüle 5424Çorabımın altında focus yazıyormuş
Biraz saçma ve komik olucak amaEkli dosyayı görüntüle 5424Çorabımın altında focus yazıyormuş
Focus fan'ı olduğunu bilmiyorduk kardeşim
Anlatan polis amca ne kadar güzel anlatıyor öyleBakın bu işin espirisi o.
otoparkın mazda testi vardı ordaki and ın konuşmaya çalıştığı gibi konuşuyoYan koltuktaki eleman bida yapalım nolur der gibi baktı son sahnedeSürücü de 0.18'den itibaren beyazın psikopat tiplemesine büründü
![]()
Bu jantı takmamış yahu kamber falan değil olsa yerinde duramazsın.