Yeni nesil kar küreme aracı focus rs..
Heyt be belediyeler bundan almalı hemen
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Belediyeye ise nasıl girilir ?Heyt be belediyeler bundan almalı hemen
Artık belediye ekipleri drift yaparak döner sokak aralarından. Biz de ' ama bunlar bizim vergilerimizle alınıyor bir tur verin ' diye belediyecilere dil dökerizHeyt be belediyeler bundan almalı hemen
Artık belediye ekipleri drift yaparak döner sokak aralarından. Biz de ' ama bunlar bizim vergilerimizle alınıyor bir tur verin ' diye belediyecilere dil dökeriz![]()
Artık belediye ekipleri drift yaparak döner sokak aralarından. Biz de ' ama bunlar bizim vergilerimizle alınıyor bir tur verin ' diye belediyecilere dil dökeriz![]()
zabıta knka yaparım yada zabıtaya rüşvet verip turlarım xdxdValla böyle bir şey olsun kpss den 100 alırım
Forumun zabıtası ? @alfhonsozabıta knka yaparım yada zabıtaya rüşvet verip turlarım xdxd![]()
Bencede, güzel meslek mis gibi. Hele bir de iç anadolu yahut doğuya atandın mı değme keyfine. Artık paso kar kürersin, pardon drift yaparsınValla böyle bir şey olsun kpss den 100 alırım
Onlar awd sistemlerin ağa babaları neticede yıllardır bu işi yapıyorlar normaldir. Ben de video'yu görünce bir garipsedim, yorumlarda birisi sormuş; aracın dışına yahut boyasına bir zarar geldi mi diye ? ama sorun yokmuşBu videonun quattro'lu subarulu versiyonlarını görmüştüm ama Ford'u böyle görünce bi yüzüm güldü![]()
Kara baya sert giriyo ben park sensörlerine bişi olucak diye korktumOnlar awd sistemlerin ağa babaları neticede yıllardır bu işi yapıyorlar normaldir. Ben de video'yu görünce bir garipsedim, yorumlarda birisi sormuş; aracın dışına yahut boyasına bir zarar geldi mi diye ? ama sorun yokmuş![]()
Abi bunu bana yapma zaten kafayı yiyecem yaYeni nesil kar küreme aracı focus rs..
Pahalı pahalı, fiyatını düşün hevesin geçerAbi bunu bana yapma zaten kafayı yiyecem ya.
Pahalı pahalı, fiyatını düşün hevesin geçer![]()
Geçmiyor abi daha da çıldırıyorumPahalı pahalı, fiyatını düşün hevesin geçer![]()
götür beni ibrahim ( gittiğin yere ) ahasdadashdashd
300 küsürdü de mi
Şimdi baktım ama kaldırmışlar fiyat listesinden. Ama o civarlarda bir şey sanırım.Geçmiyor abi daha da çıldırıyorum.