Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ben yapıştırdım olmadı ya keşke sırt çantama yapıştırsaydım :D yazı siyah olduğu için okunmuyor ve dış plastik şeysi gidip sadece yazı kalmadığı için iz çirkin duruyor sökeceğim ben

Yeğenin en sevdiği marka Mercedes, en sevdiği renk kırmızı. Geçen sefer son model SLS-AMG almıştım, bu sefer 1955 modelini aldım. Vizyonunu genişletiyorum 1/32 lerle :D 1490198764264.jpg

Bugün işsizlikten sanayiide takıldık akşama kadar. Arkadaşın civic'e kapı hoparlörü aldık 2 tane. Alacağımız ürün belli olmasına rağmen işsizlikten ne kadar elektronikçi varsa gezdik, farklı farklı markalardan firmalardan fiyat aldık. İlk baktığımız yere taktırdık. Araba haftaya vizeye girecek, el freninde bi sıkıntı vardı tamirciye 20 lira verip yaptırabilirdik ama kaportacı arkadaşa gittik krikoyla kaldırdık kendimiz lastikleri kampanaları söküp ayarladık. cincik gibi oldu. Kapı pandizotun sekmanı kırılmış, gittik sekman aldık geldik onu değiştirdik. Sanayii tostu yidik. Pantolonum yağ oldu. Annem küfredecek ama olsundu. Sanayii candır :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...