RüzgarorhanOrhan şimdi buraya fizik dersi mi yazayım allasen... Uçağın motoru 5 ileri manuel şanzımanla tekerlere mi bağlı ne diyim şimdi ben sana...
RüzgarorhanOrhan şimdi buraya fizik dersi mi yazayım allasen... Uçağın motoru 5 ileri manuel şanzımanla tekerlere mi bağlı ne diyim şimdi ben sana...
Kırdın kalbimiHeh bakın Orhan'ı nasıl birebir doğru tasvir etmişim. Locada da aynı böyle işte![]()
Hakan cok bozdu cok yetki aldıktan sonra ne mesajlarıma cevap veriyor ne de eskisi gibi muhabbet ediyor böyle admin olmaz olsun!1!!1
dispaçır yazmadı ki nerde yazmış@alfhonso doğru mu? Dispeçır olduğu için mi Hakan?
Bilemiyorum abi ama sen de biliyorsun işte ne mesajlara cevap veriyor ne de eskisi gibi muhabbet ediyor. Locada milleti asıp kesiyo banlamak ile tehdit ediyor diktatör ya
İNADINA ALFHONSOReferanduma gidelim aldıralım yetkisini ya
Ya işte buradan pek bir farkı yok. @maximaorhan orada da rüzgar yapıyor vektram şöyle şahane oldu, böyle koyilli oldu tamponlu panjurlu vs. Foto at desek yok diyo sürpriz diyor. Bişey istesek dışarıdayım akşam geleceğim... Akşam arasak yatıyorum gündüz gelin... Kötü hissedecek bir durum yok![]()
Admin orhan olsun diyenler beğensin olmasın diyenler alıntılayıp nedenini açıklasınlar
Alım yapıldığı vakit senin ismini yazdım ama kimse oy vermedi panpa yoksa aldırıyodum seni dostlarını iyi tanı yani
Berker abiye söyler misin ona küstüğümü sayın yetkili hakan beyNe zaman nerden mesaj atmışsın
dispaçır yazmadı ki nerde yazmış![]()
AFferim lan bana![]()
Berker abiye söyler misin ona küstüğümü sayın yetkili hakan bey
Hee o konuyu unuttum ben ya. O başka. Keşke hergün böyle gitse be kardeşim. :/@berkertekin abi bu seferlik affedelim ikinci defa iyi aile babası rolüyle hasta eşine çorba yapmaya gidiyor sonra yine bahane buluruz zaten![]()
İyi bi şey mi dedin kötü bi seu mi dedin anlamadim abi ama sağ ol jadhshshahKeşke hergün böyle gitse be kardeşim. :/
Ucunu öyle bir açık bıraktım ki, hiçbir tarafa çekemiyorsun.İyi bi şey mi dedin kötü bi seu mi dedin anlamadim abi ama sağ ol jadhshshah
Haydi görüşürüz herkese iyi akşamlar. Kaptan ve hakan hariç.
İNADINA ALFHONSO
Ekli dosyayı görüntüle 5492
Hocam şimdi şöyle bi şey var arabada aerodinami falan standart sürücüye göre değişmez ama motorda özellikle yüksek hızlara çıkınca sürücü iyi kapanmazsa ya da kiloluysa fark eder. Bi de işin kalkış kısmı var gtr'da aç launch controlü her seferinde mükemmel kalkışı yap ama motorda öyle değil 200 beygir ve 200 kilo motoru tam verimle kaldırmak için yarışçı olmak lazım. O yüzden benim görüşümde r1 kazandıhttps://instagram.com/p/BKWqzJRg4cZ/
f1 lerin geçemediği superbike ı patates eden GTR
japonun sesi bile başka. tam alman tokluğu diyorum kendi içimde sonra karşıma böyle sayfalar çıkıyo benimde içimdeki sinan koç çıkıyoatatata
valla bi gtr ı en kral porsche ye değişmem
Artık maximaorhan abimizin tüm mesajlarına like basıyoruzAlım yapıldığı vakit senin ismini yazdım ama kimse oy vermedi panpa yoksa aldırıyodum seni dostlarını iyi tanı yani
Arkadaşlar uzun bir zaman aradan sonra tekrar buradayım
Görmeyeli nasılsınız ??
Bu arada @alfhonso bey yetkili kişi olmuşsunuz hayırlı olsun![]()
Hoşbuldumeyvallah sağ olasın, hoşgeldin![]()