Onun lisansını ben satın aldım tmm mıTuransformersı yapsak
Onun lisansını ben satın aldım tmm mıTuransformersı yapsak
Hakan candır yav locasından dışarı çıkıp like atıyo bi kereAdmin orhan olsun diyenler beğensin olmasın diyenler alıntılayıp nedenini açıklasınlar
Mesaj kasma olağan şekilde devam et zaten seçimle girebilirsinBen burda "gunde x mesaj yazsam x kişi beğense şukadar günde panpa olurum" şeklinde hesap yapıyorum da![]()
Alım yapıldığı vakit senin ismini yazdım ama kimse oy vermedi panpa yoksa aldırıyodum seni dostlarını iyi tanı yaniBen burda "gunde x mesaj yazsam x kişi beğense şukadar günde panpa olurum" şeklinde hesap yapıyorum da![]()
İstersen telefonunu atıyım diyosunOnun lisansını ben satın aldım tmm mı
He ya konu hortlatıyorum aradaHa bi de locada ibougur faciası var bi muhabbet geçiyor biz muhabbeti ediyoruz konuyu kapatıyoruz baska bi konuya geçiyoruz 10 sayfa geriden alıntı falan yapıyo adam tek başına time machine ya
Maaşını karşılayamayız. Hem adı sanı bilinmeyen adama müdürlük mü verilir?Admin orhan olsun diyenler beğensin olmasın diyenler alıntılayıp nedenini açıklasınlar
Alım yapıldığı vakit senin ismini yazdım ama kimse oy vermedi panpa yoksa aldırıyodum seni dostlarını iyi tanı yani
Hayatın rüzgar orhan. Sübliminali imzanla veriyorsun zatenDemek rüzgar yapıyorum he yazdım bunu reis...
+1Maaşını karşılayamayız. Hem adı sanı bilinmeyen adama müdürlük mü verilir?
Tc kimlik nosunu atsın burayaMaaşını karşılayamayız. Hem adı sanı bilinmeyen adama müdürlük mü verilir?
Sen bana motor mu demek istedin şimdi he ne didin sen ne didin????Hayatın rüzgar orhan. Sübliminali imzanla veriyorsun zaten![]()
Maaşını karşılayamayız. Hem adı sanı bilinmeyen adama müdürlük mü verilir?
Oooo admin hakaret bar ban atınSen bana motor mu demek istedin şimdi he ne didin sen ne didin????
Orhan'dan rüzgarlar rüzgarlar...Alım yapıldığı vakit senin ismini yazdım ama kimse oy vermedi panpa yoksa aldırıyodum seni dostlarını iyi tanı yani
Orhan şimdi buraya fizik dersi mi yazayım allasen... Uçağın motoru 5 ileri manuel şanzımanla tekerlere mi bağlı ne diyim şimdi ben sana...Sen bana motor mu demek istedin şimdi he ne didin sen ne didin????
Simdi sikayet ederdim de gereksiz yere sikayet ettim diye yalan olmaya gerek yokOooo admin hakaret bar ban atın
Adam sana motor demiş ya ayıpSimdi sikayet ederdim de gereksiz yere sikayet ettim diye yalan olmaya gerek yok![]()
Ya işte buradan pek bir farkı yok. @maximaorhan orada da rüzgar yapıyor vektram şöyle şahane oldu, böyle koyilli oldu tamponlu panjurlu vs. Foto at desek yok diyo sürpriz diyor. Bişey istesek dışarıdayım akşam geleceğim... Akşam arasak yatıyorum gündüz gelin... Kötü hissedecek bir durum yok![]()
Heh bakın Orhan'ı nasıl birebir doğru tasvir etmişim. Locada da aynı böyle işteBenim şimdi çorba yapmam lazım malum nedenden ötürü sonra gelcem