Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi babam geleneksel adam biraz golf de tsi var diye golf almamıştı genelde bi japon hayranlığı var corollaya gideceğine bari buna baksın bi şimdilik, arada kaldı baya yaza doğru net karar verilir diye düşünüyorum
yaza doğruysa eğer 1.5 turbo benzinli versiyon gelmiş olabilir daha net bakılır beğenmeyenler var ama ben çok sevdim yeni civic

yaza doğruysa eğer 1.5 turbo benzinli versiyon gelmiş olabilir daha net bakılır beğenmeyenler var ama ben çok sevdim yeni civic
Kullanana kadar bi ön yargı vardı bende de arkadasım gazladı hadi bi binelim diye sağolsun Honda inallarda bi görevliler var abi cvt düz vites diyen mi istersin opakla Metaliği karıştıran mı hani allahtan biliyoruz bişeyler de kendimiz araştırıyoruz bilmeden almaya gelenler yandı valla listeye bakarak arabayı yaşamadan satmaya çalışıyorlar

Kullanana kadar bi ön yargı vardı bende de arkadasım gazladı hadi bi binelim diye sağolsun Honda inallarda bi görevliler var abi cvt düz vites diyen mi istersin opakla Metaliği karıştıran mı hani allahtan biliyoruz bişeyler de kendimiz araştırıyoruz bilmeden almaya gelenler yandı valla listeye bakarak arabayı yaşamadan satmaya çalışıyorlar
Bence cıvıc mantıklı corolladansa tasarımını ben çok beğeniyorum uzay ve farklı birde araç heybetli duruyor düz vites düşünülebilir performansı nasıl bilmiyorum kullanmadım ama dedikleri gibi 1.5 turbo beklenir onu alırsan ömürlük binilir o araca

@emert20 vallahi saat ve bilgiler atarsan bende sitede haber olarak yayınlarım link falan varsa çok güzel olur zaten okulda fazla otoparkçı yok gibi hem tanışmışta oluruz doğan abiye gmailden yazcam belki döner kulis ayarlarız xdxd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...