Yaşlı derkenben yaşlı başlı adamım ya gelemiyorum öyle seslere taunusla tısıl tısıl yaylana yaylana akıyoruz![]()
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Yaşlı derkenben yaşlı başlı adamım ya gelemiyorum öyle seslere taunusla tısıl tısıl yaylana yaylana akıyoruz![]()
Aga naptın sen yavBöyle meyhane oyunu yok mu yav meyhane açıp işletelim falan![]()
Emeğe saygı sayın yöneticimhelal ossun karşim o kadar uğraştım caps yaptım herkesin içi fesat olmuş abuk subuk mevzulara takılır hale gelmiş![]()
İçin körelmiş senin yahu anladımruhum yaşlı![]()
Emeğe saygı sayın yöneticim![]()
İçin körelmiş senin yahu anladım![]()
valla knka on numara meyhane işletmeciliği oyunu ne tutar hee bak güzel olurAga naptın sen yav![]()
Link var mı hacım ben göremedim yavAliCan abi arabayı satıyomuş agalar
Aga foto attım şimdiLink var mı hacım ben göremedim yav
O arabayı kullanan adam yaşlanmaz arkadaş
Abi troll sandım ben yorumlara baktım hep instada herkes yazmış şaka mı falan oda hep diyo ne görüyosanız o satılık diyo baya baya cevap verdi hep milleteoha baya 66 ay vadeli satıyor![]()
O taksit mevsuzu alırken taksitle aldım diyordu ordan geliyordur bence satmaz o arabayıAga foto attım şimdi![]()
Panpa valla geçen Volvo videosundan sonra soğutmayın beni bmw den dedi bi de yorumlara falan bak instada çok da imkansız değilO taksit mevsuzu alırken taksitle aldım diyordu ordan geliyordur bence satmaz o arabayı![]()
Serdar abi gibi adam vallaha yani görüp muhabbet etmek lazım. Adamın eski videolarını izliyordum ben M5 M6 aklıma gelip gelmeyecek bütün BMW'leri tek tek alıp kullanmışPanpa valla geçen Volvo videosundan sonra soğutmayın beni bmw den dedi bi de yorumlara falan bak instada çok da imkansız değilSerdar abi maşallah 2 ayda bi alıyo
![]()
Serdar abi gibi adam vallaha yani görüp muhabbet etmek lazım. Adamın eski videolarını izliyordum ben M5 M6 aklıma gelip gelmeyecek bütün BMW'leri tek tek alıp kullanmış
Alican reyiz o arabayı satmaz.
M5 bile satılıyor abi değil mi hayatta hiçbir şeye olmaz dememek lazımSatar yav niye satmasın, değerini veren alır![]()