M5 bile satılıyor abi değil mi hayatta hiçbir şeye olmaz dememek lazım
Aynen öyle
M5 bile satılıyor abi değil mi hayatta hiçbir şeye olmaz dememek lazım
Aga o amg basmaları çok hoj değil mi yaSerdar abi gibi adam vallaha yani görüp muhabbet etmek lazım. Adamın eski videolarını izliyordum ben M5 M6 aklıma gelip gelmeyecek bütün BMW'leri tek tek alıp kullanmış
Alican reyiz o arabayı satmaz.
4'e kadar açık oluyor abi ama teslimat işini bilemiyorum.Arkadaslar cumartesi günü yurtici kargo subesi açık oluyor mu bilgisi olan var mıdır?
Teslimatim yok ya bi ürün yollamam lazım kesin emin misin açık olduğundan4'e kadar açık oluyor abi ama teslimat işini bilemiyorum.
Arkadaslar cumartesi günü yurtici kargo subesi açık oluyor mu bilgisi olan var mıdır?
Öğlene kadar hepsi açık , Aras tam gün açıkArkadaslar cumartesi günü yurtici kargo subesi açık oluyor mu bilgisi olan var mıdır?
Ha iyi halledicem bi sekilde o zaman tşk canımöğlene kadar bankolar bankosu açık
Yok işim yurtici ile öğlene kadar açık olması da yeter zaten banaÖğlene kadar hepsi açık , Aras tam gün açık
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ha iyi halledicem bi sekilde o zaman tşk canım
ali abi bir yerden para gelirse ch-r al 4.7 yakıt tüketimi veriyor şehir içinde testtede diyordu
Abi şimdi sen öyle diyince bilemedim bölge ve şubeye göre değişiklik de gösterebilir.Teslimatim yok ya bi ürün yollamam lazım kesin emin misin açık olduğundan
Ben anlamam kapalı çıkarsa masrafımı sen karşılarsın bakAbi şimdi sen öyle diyince bilemedim bölge ve şubeye göre değişiklik de gösterebilir.
Haydaa yarina 3 ncu bolumu sakliyim dedim. Hanim 3 de izliyek diye tutturdu. Kafayi gözluklu kiza takti. Şu ögrencisi kiz. Merakla ucuncu bolum izliyoz.
Senin canın sağolsun öğrenci bütçemizle yaparız bişeylerBen anlamam kapalı çıkarsa masrafımı sen karşılarsın bak
Abi çekirdek kola al devam sabaha kadarHaydaa yarina 3 ncu bolumu sakliyim dedim. Hanim 3 de izliyek diye tutturdu. Kafayi gözluklu kiza takti. Şu ögrencisi kiz. Merakla ucuncu bolum izliyoz.
Kanka hondayı boş ver toyataya gidelim bizBugün derste hocanın biri toyota chr sordu elektiriklimiymiş neymiş hibrit diyorlar galiba falan dedi anlattım aracı beni odasına çağırdı detaylı bilgi ver ne işe yarar bu alınır mı alınmaz mı arkadaşa bakıyozda yardımcı oluver hele diye çay falanda söyledi hoca bölüm başkanı asdqwd