xdxdxd knka dönüşte onada uğrarız nasılsa yol üstü xdxdKanka hondayı boş ver toyataya gidelim biz![]()
xdxdxd knka dönüşte onada uğrarız nasılsa yol üstü xdxdKanka hondayı boş ver toyataya gidelim biz![]()
Aman aman tehlikeli sular hocam iyi olur Allahtan kötü olur kulundanBugün derste hocanın biri toyota chr sordu elektiriklimiymiş neymiş hibrit diyorlar galiba falan dedi anlattım aracı beni odasına çağırdı detaylı bilgi ver ne işe yarar bu alınır mı alınmaz mı arkadaşa bakıyozda yardımcı oluver hele diye çay falanda söyledi hoca bölüm başkanı asdqwd
olum ben benzin alamıyorum ne 7 60li si daha kendi arabam yok ne bulsam kullanıyorum bi de turboya karşıyım@ibougur alsın işte binerik sırayla![]()
genelde 2ye 3e kadar ürün teslim alırlarArkadaslar cumartesi günü yurtici kargo subesi açık oluyor mu bilgisi olan var mıdır?
yok ya hocalardan bi tanesine kitabına onedioda içerik yaptım yayına girdi adam havaları uçtu sadqwd o kadarda tıklama almadıgı haldeAman aman tehlikeli sular hocam iyi olur Allahtan kötü olur kulundanya çok sever sağlam ortalamayla geçersiniz dersten ya da arabaya kızar senden çıkarır acısını vesselam yine de yardımcı olun sevaptır(içimdeki ses).
Hep onu dinliyorum hep mağlup oluyorum.
![]()
6 aydır beni tanıyor.....
he valla şu son 6 ay ömrümden ömür götürdü))
hiç tutmadı bu motor heralde
2001 model ABS'si bile olmayan, baz donanımlı kasetçalarlı, kaportası boyası içler acısı halde olan 1.2 motorlu arabamı bile bütçeden bağımsız olarak 2015 1.33 tüplü Corolla'ya tercih ederim. Hem yeni nesil olacak, hem yerinden kalkmayacak, hem kapalı otoparka almayacaklar, piste almayacaklar, 2. sınıf muamelesi yapacaklar. Katiyen kabul etmem. Böyle bir arabanın C-HR ile karşılaştırması ne alaka aga?120 bini chr verene kadar 2015 tuplu 1.33 corolla alirim.. soyle prins kit 60 lik tank. Miss.
İsuzu motoruydu sanırım , @motorsinann daha iyi bilir bide Bursa'da dolmuşlar taksiler 90 larda audinin dizel motorlarını takarlarmış TOFAŞ'lara bizim bi tanıdıkta vardıhiç tutmadı bu motor heraldegürültülü ve sık arızalanan bir motor olmasından kaynaklı diye duymuştum
Hatırladıgım kadarıyla bu motor takılı olan tofaşlar çok çabuk alt takımı bozuyorlardıhiç tutmadı bu motor heraldegürültülü ve sık arızalanan bir motor olmasından kaynaklı diye duymuştum
Karşılaştırması zor gerçekten abi kafa kafaya paraya dizel bi araba olsa neyse2001 model ABS'si bile olmayan, baz donanımlı kasetçalarlı, kaportası boyası içler acısı halde olan 1.2 motorlu arabamı bile bütçeden bağımsız olarak 2015 1.33 tüplü Corolla'ya tercih ederim. Hem yeni nesil olacak, hem yerinden kalkmayacak, hem kapalı otoparka almayacaklar, piste almayacaklar, 2. sınıf muamelesi yapacaklar. Katiyen kabul etmem. Böyle bir arabanın C-HR ile karşılaştırması ne alaka aga?![]()
motor büyük mü geliyordu da alt takım bozuluyordu acabaHatırladıgım kadarıyla bu motor takılı olan tofaşlar çok çabuk alt takımı bozuyorlardı![]()
Kuş serisinin benzinlilerini iyi bilirim, yalnız dizeliyle hiç uğraşmadım. Ama bu bilgi doğrudur. Alt takımlar sağlam sorunsuz filan denirdi ama arabanın geometrisinde hiçbir zaman büyük yük binmezdi ön düzene. Virajlarda bile araba öne yığılmadan önce arkayı bırakmış oluyordu. E aktarma da arkadandı, sadece motor ağırlığı vardı üstünde. O da dizel motorla artış gösterdiyse normaldir sukoyvermesiHatırladıgım kadarıyla bu motor takılı olan tofaşlar çok çabuk alt takımı bozuyorlardı![]()
bu araçtan bir tane Türkiye'ye sipariş var bir tanıdığım siparişi vermiş kırmızıymışKlimayla intercooleri sogutmak guzelmiş
0.55de ne şanzımanı dedi?anlayan varmı?
Abi 5 litre yazıyo detayı kestiniz mi ? @mehmet basyigit @Ali KaraerKuş serisinin benzinlilerini iyi bilirim, yalnız dizeliyle hiç uğraşmadım. Ama bu bilgi doğrudur. Alt takımlar sağlam sorunsuz filan denirdi ama arabanın geometrisinde hiçbir zaman büyük yük binmezdi ön düzene. Virajlarda bile araba öne yığılmadan önce arkayı bırakmış oluyordu. E aktarma da arkadandı, sadece motor ağırlığı vardı üstünde. O da dizel motorla artış gösterdiyse normaldir sukoyvermesi![]()
Daha tanıtılalı kac gün oldu da kim aldı benim haberim yok be sıkıyo olmasınlar? Hellcat olabilir ama demon siparis edildiğinden emin misinbu araçtan bir tane Türkiye'ye sipariş var bir tanıdığım siparişi vermiş kırmızıymış
2001 model ABS'si bile olmayan, baz donanımlı kasetçalarlı, kaportası boyası içler acısı halde olan 1.2 motorlu arabamı bile bütçeden bağımsız olarak 2015 1.33 tüplü Corolla'ya tercih ederim. Hem yeni nesil olacak, hem yerinden kalkmayacak, hem kapalı otoparka almayacaklar, piste almayacaklar, 2. sınıf muamelesi yapacaklar. Katiyen kabul etmem. Böyle bir arabanın C-HR ile karşılaştırması ne alaka aga?![]()
ya 5 litre yakamazAbi 5 litre yazıyo detayı kestiniz mi ? @mehmet basyigit @Ali Karaer
Bence iyimser bir deger olmuş sanmıyorum 5 litre yaktıgınıAbi 5 litre yazıyo detayı kestiniz mi ? @mehmet basyigit @Ali Karaer