bizde yargül fordda kavga çıkaracaktık adam bizi cahil sandı bi afra tafra açıkcası sinir oldukben nataş toyotada satış temsilcisi dövücektim nerdeyse ya
bizde yargül fordda kavga çıkaracaktık adam bizi cahil sandı bi afra tafra açıkcası sinir oldukben nataş toyotada satış temsilcisi dövücektim nerdeyse ya
adama bişi soruyoruz fırça atıyoBen orda kavga çıkardım sen iyi dayanmışın.
adamlar tipine beğenmiyo içinden diyo bu almıcak nasıl olsa diye köpek cekiyo resmenbizde yargül fordda kavga çıkaracaktık adam bizi cahil sandı bi afra tafra açıkcası sinir olduk
adama bişi soruyoruz fırça atıyo
biz belirttik dedik youtbe kanalımız var öğrenciyiz hem test hemde çekim için geldik insanca kibarca sorduk bir problem olur mu diye yok yok hayır buyrun dediler dedik bir daha gelsek sıkıntı olur mu yok yok yabi buyrun gelebilirsiinz dediler toyotadaki abiyede aynı şekilde bahsettik oda yardımcı oldu ne zaman isterseniz beklerim buyrun dedi forddaki bizim tipi beğenmedi galiba senin yaşadıgın durumu bizde fordda yaşadıkadamlar tipine beğenmiyo içinden diyo bu almıcak nasıl olsa diye köpek cekiyo resmen
Bir gün karşısındaki adam sağlam bir kaya çıkar, sonra ne yapacağını şaşırır. Kimseyi dış görünüşüyle değerlendirmemek lazım hayatta. Parayla iman olayı. Kimde olacağı belli olmaz.adamlar tipine beğenmiyo içinden diyo bu almıcak nasıl olsa diye köpek cekiyo resmen
ya forumda her bildirim geldiğinde mail gelmesini nasıl kapatabliriz ?
tamamdırşu an dışardayım bilgisayara geçtiğimde döneceğim hacım
ateş ediyo ateşşşşşş2014de istanbul parktaki RX'de çektiğim fotoğrafları buldum
Ekli dosyayı görüntüle 6295 Ekli dosyayı görüntüle 6296 Ekli dosyayı görüntüle 6297 Ekli dosyayı görüntüle 6298 Ekli dosyayı görüntüle 6299 Ekli dosyayı görüntüle 6300
Bu araba satılıktı bir ara yahu geçtigimiz aylarda2014de istanbul parktaki RX'de çektiğim fotoğrafları buldum
Ekli dosyayı görüntüle 6295 Ekli dosyayı görüntüle 6296 Ekli dosyayı görüntüle 6297 Ekli dosyayı görüntüle 6298 Ekli dosyayı görüntüle 6299 Ekli dosyayı görüntüle 6300
Tam hatırlamıyorum ama 550hp civarındaydıateş ediyo ateşşşşşş
@alfhonso ne güzel abi , ihtiyarlardan elektrik alıyoruz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok be abi , yaşlandi bizimkide.sizinki ihtiyar falan değil yahu![]()
Yok be abi , yaşlandi bizimkide.
Az önce geri vitese geçerken carrtt etti yine sinirlendim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle abi fiorinoda , dobloda hepsinde oluyor bu cartlama ama bizimki boyut atladıfiat kalitesizliği [emoji14] bizimki yağ gibi geçiyy [emoji14] tek sorun soğukken 2nci vites zor geçiyor![]()