Kullanmasını bilirsen fayda sağlar. Ama C.Gülselam çok çabuk görüyor 2. sarıyıCeyhun gülselam ?![]()
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Kullanmasını bilirsen fayda sağlar. Ama C.Gülselam çok çabuk görüyor 2. sarıyıCeyhun gülselam ?![]()
İyi geceler forum ailem güzel bir güne uyanmak ümidiyle![]()
Kullanmasını bilirsen fayda sağlar. Ama C.Gülselam çok çabuk görüyor 2. sarıyı![]()
O ikili mevzuları çok da kurcalamıyorum biliyor musunKossskoca mancini geldi Galatasaray'da bula bula ceyhunu buldu prens yaptı ya la kendine![]()
O ikili mevzuları çok da kurcalamıyorum biliyor musun![]()
Helalinden 25 bin vereyimArabanin jump kasasi 51400 lira. Ben benimkisini kactan okutayim..
Bendeki style donanim 55000 km de.
Ekli dosyayı görüntüle 6407
Daha var ona bu farklı bişey.
Sizde hayalimi görünce ne üzerine olduğunu da öğrenmek istedimAslında bakmadım değil ama aracın çok narin olduğunu, ilerleyen dönemlerde sorun çıkarabileceğini duydum bir kaç yerden. O yüzden uzak durdum. Fakat ilgimi çekmiyor değil yani.
Leon Cupra'da sevdiğim bir araç, ilgileniyorum. S3 seviyorum ama sedanıyla ilgilenmiyorum zira sedanı hatch kadar beğenmiyorum. Teşekkür ederim kardeşim.
Estağfurullah. Süpermarketlerim var, şirketim bunun üzerine. Sormamda sakınca yoksa; ne işle meşgul olduğum neden merakınızı celp etti?
Ah be abim, Allah acil şifalar versin demekten de başka bir şey gelmiyor ki elimden.![]()
Ali abi işin tuhafı gecen hafta bugun ulugol hyundai ye gidip i10 lpg gelicekmi diye sordum adamlar bu kasada gelmicek dedilrt haftasına sitede ilan edildi.Arabanin jump kasasi 51400 lira. Ben benimkisini kactan okutayim..
Bendeki style donanim 55000 km de.
Ekli dosyayı görüntüle 6407
araba satan firmalarında bi halt bildikleri yokAli abi işin tuhafı gecen hafta bugun ulugol hyundai ye gidip i10 lpg gelicekmi diye sordum adamlar bu kasada gelmicek dedilrt haftasına sitede ilan edildi.
Hhshshshs imza atarım bu cümlenearaba satan firmalarında bi halt bildikleri yok![]()