Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elerindeki malı satmaya yeğnik oldukları için durum böyle. Sıfır araba alırken bize 75 lik connect satmaya çalışıyorlardı. 110luk connect çok yakar , bunla aynı fazla güc işe yaramıyor felan ... Bunlar hep pazarlama oyunları
en güçsüz motor seçeneğini satmaya çalışanlar mı ararsın en boş donanımı satmaya çalışan mı ararsın ne ararsan var abi :D kuga bakıyorduk bir dönem :) biz selective de direttikçe adamlar bize trend satmaya çalışıyolardı :D sonra ne mi yaptım 0 araba almadım 2010 model golf aldım :D emin olun daha dolu şuanki arabam :D

Evet, ben de ondan kuşkulandım ve eledim. :)

Teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun, gönlünüze göre versin. Eyvallah :)
Hocam bütçeni pek bilmiyorum ama 2016 ve sonrası A45 AMG bakabilirsin. Bütçe varsa alabilirsin de :) Ama 2016'den öncekiler o kadar başarılı değil. Makyajlı revize edilmiş versiyonu direksiyondan anlayabilirsin. Yenilerde offsetli AMG-GT ile aynı direksiyon var :) Bahsettiğim versiyon o.

p0k5Em.jpg

en güçsüz motor seçeneğini satmaya çalışanlar mı ararsın en boş donanımı satmaya çalışan mı ararsın ne ararsan var abi :D kuga bakıyorduk bir dönem :) biz selective de direttikçe adamlar bize trend satmaya çalışıyolardı :D sonra ne mi yaptım 0 araba almadım 2010 model golf aldım :D emin olun daha dolu şuanki arabam :D
Geçen sene amcama dizel manuel golf alma niyetiyle Bursa doğuşa gittik adamlara ne dersek diyelim benzinli dsg sattırmaya çalışıyorlar donanım farketmeksizin adama diyoruz ki çok km yapıyoruz bize bu lazım otomatik sevmiyoruz yok yok benzinli otomatik iyidir diyo , bence önce müşterileri ön planda tutmaları sonra da yaptıkları işi öğrenmeleri gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...