Arkadaşın ailesi köy evi tutmuş bitane oraya gidicez bilmiyorum bende tam nerde nası bir yer![]()
Oooo dağa kaldırma diyorsun
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Arkadaşın ailesi köy evi tutmuş bitane oraya gidicez bilmiyorum bende tam nerde nası bir yer![]()
![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 6430
trolle falan koyamazdım emek var, alınası arabalara da koyamadım. buraya atayım dedim![]()
![]()
Ressmen küfür diye şikayetlik mesaj bu be. 7.30'da cam titreten cinsten Ü.ÜRÜ.ÜÜÜÜÜ diye çocuk ağzıyla yapılmış horoz sesiyle uyandım. Kafamla bacaklarım yer değiştirdi yatakta. O saatten beri ben ben değilim.Bugün ben dahil herkes sağlam uyudu sanırım![]()
Ressmen küfür diye şikayetlik mesaj bu be. 7.30'da cam titreten cinsten Ü.ÜRÜ.ÜÜÜÜÜ diye çocuk ağzıyla yapılmış horoz sesiyle uyandım. Kafamla bacaklarım yer değiştirdi yatakta. O saatten beri ben ben değilim.![]()
Kaporta komple toplanmış ama hiç farketmez. İç mekanından ötürü her türlü alınır![]()
![]()
![]()
trolle falan koyamazdım emek var, alınası arabalara da koyamadım. buraya atayım dedim![]()
![]()
Can tabi. Benim canım. Canım içimden çıktı, evin içinde koşturmaya başladı sabah.Hoaydaaa asdfasf abi ama şimdi yeğen candır![]()
Kaporta komple toplanmış ama hiç farketmez. İç mekanından ötürü her türlü alınır![]()
Can tabi. Benim canım. Canım içimden çıktı, evin içinde koşturmaya başladı sabah.![]()
İsterse altınla kaplasın kaza yapınca ortadan ikiye ayrılan bir arabaya gerek yok bunları yaptırmaya![]()
![]()
![]()
![]()
aynen öyle ama işte maalesefGeçen sene amcama dizel manuel golf alma niyetiyle Bursa doğuşa gittik adamlara ne dersek diyelim benzinli dsg sattırmaya çalışıyorlar donanım farketmeksizin adama diyoruz ki çok km yapıyoruz bize bu lazım otomatik sevmiyoruz yok yok benzinli otomatik iyidir diyo , bence önce müşterileri ön planda tutmaları sonra da yaptıkları işi öğrenmeleri gerekiyor
İsterse altınla kaplasın kaza yapınca ortadan ikiye ayrılan bir arabaya gerek yok bunları yaptırmaya
Hocam güzel diyorsun da, 40 yıl önceki arabaların hepsinin güvenlikleri aşağı yukarı aynı seviyede. Bu arabaların bu noktadaki tek handikapı kullanıcı profili. Ortadan bölünmeli yan vere vere patlamaya meyilli bir kullanıcı profili var. Temel sıkıntı oradaİsterse altınla kaplasın kaza yapınca ortadan ikiye ayrılan bir arabaya gerek yok bunları yaptırmaya
Ne yazık ki hocam tofaşları kullanan insanlar toplulugunda artık nasıl bir kafa yapısı varsa anlayamıyorum anlamlandıramıyorumHocam güzel diyorsun da, 40 yıl önceki arabaların hepsinin güvenlikleri aşağı yukarı aynı seviyede. Bu arabaların bu noktadaki tek handikapı kullanıcı profili. Ortadan bölünmeli yan vere vere patlamaya meyilli bir kullanıcı profili var. Temel sıkıntı orada![]()
Hocam güzel diyorsun da, 40 yıl önceki arabaların hepsinin güvenlikleri aşağı yukarı aynı seviyede. Bu arabaların bu noktadaki tek handikapı kullanıcı profili. Ortadan bölünmeli yan vere vere patlamaya meyilli bir kullanıcı profili var. Temel sıkıntı orada![]()
Bence iki tarafda ciddi sorunluNe yazık ki hocam tofaşları kullanan insanlar toplulugunda artık nasıl bir kafa yapısı varsa anlayamıyorum anlamlandıramıyorum
Size bir örnek vereyim Clioyla sagdan sakin sakin gidiyoruz bayrampaşadan vatan caddesine giricez saat akşam 9.30 civarı beyaz bir şahin makas ata ata önümüzden haliç yönüne geçti az kalsın bize kaza yaptırıyordu.
Biliyorum başarılı değil dedin ama şu araç nasıldır abi bana fikir verebilir misin? Tanıdığım için çok uygun fiyata anlaşabilirim fakat aracın durumunu bilmiyorum.Hocam bütçeni pek bilmiyorum ama 2016 ve sonrası A45 AMG bakabilirsin. Bütçe varsa alabilirsin deAma 2016'den öncekiler o kadar başarılı değil. Makyajlı revize edilmiş versiyonu direksiyondan anlayabilirsin. Yenilerde offsetli AMG-GT ile aynı direksiyon var
Bahsettiğim versiyon o.
Araba temiz gibi. Bir sıkıntısı olduysa da temiz çözülmüştür. Zaten kolay eskimeyecek bir araba malumBiliyorum başarılı değil dedin ama şu araç nasıldır abi bana fikir verebilir misin? Tanıdığım için çok uygun fiyata anlaşabilirim fakat aracın durumunu bilmiyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...i-hatasiz-full-a45-amg-4matic-383720614/detay