Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araba temiz gibi. Bir sıkıntısı olduysa da temiz çözülmüştür. Zaten kolay eskimeyecek bir araba malum :)

Kardeş yalnız model yılına dair şöyle birşeyler paylaşayım, derdimi anlatmama yardımcı olur:

Bu kasaları limitlerine kadar uzun uzun kullanmıştım. Genel olarak hoşuma gitmişti, alınır mı diye sorana alınabilir diyordum. Fakat yüksek hızlardaki stabilitesi konusunda torsiyonlu diye salladğımız Golf'ün filan gerisindeydi. Altyapısı konusunda bazı zayıf noktalar bulmuştum.
Benim gibi arabaları biraz detaylı inceleyen bir arkadaşım var. Kendisi bir dönem A serisini, Golf'ü, Mazda 3'ü düşünmüştü. Sonra farklı sebeplerle üçünden de vazgeçmişti. A serisinden vazgeçme sebebi benim hissettiğim zayıflıkları onun da hissetmiş olmasıydı. Ağustos ayında A180 almış. Dedim hayırdır? =) Arabayı biraz anlattı, altyapısındaki zayıflıkların tümünü gidermişler. Onlar düzeltilmese zaten bakmazdım bile dedi. "Tamamen listeden çıkarmıştım. Tesadüfen denk geldim, yenisini denedim, öyle aldım listeye" dedi. Yeni nesil adaptif süspansiyonlarla çok şey fark etmiş. İç mekanda da ekranı filan büyümüş, o büyük çerçeveli ekran geliştirilmiş vs. Benim gözüme batan detay yeni offsetli AMG direksiyonuydu. Yolladığın ilandakinden farklı, çok hoş olmuş o direksiyon.

Araba alınır mı dersen, bir dene öyle karar ver derim. Benim limitlerim arabanın limitlerinden fazla çıkmıştı :) Ha, şimdi biz arkadaşla yukarıda yazdığım konuları paylaştık filan ama söz konusu arabalar AMG paketli önden çekişli arabalardı. =), 4çeker A45 AMG değildi sonuçta :) Bu arabanın yürüyen aksamındaki setup bambaşka bir karakterde olabilir. Bir de ben çok delirmemiştim, çok takılmıyorum ama insanlar bu ilandaki arabanın ekranını hiç sevmiyor. Madem tanıdığın, git bin, uygun yollara çıkıp biraz da tepesine bin kırbaçla :) İçine sinerse alınır.

Kim benim torsiyonlu Golf'üme sallıyor ha

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

knka beni kuştepede yunuslar durdurdu :D bune olum dedi abi dedim arabayı böyle aldım ucuza topluyorum öğrenciyim dedim AS:DFA:SDF adam aramaya bile tenezzül etmemişti
O yine iyiymiş, beni Kuştepe'de türlü musibetlerin timsali siviller durdurmuştu gecenin bir yarısı. :D Arkalı önlü dar sokakta makasa aldılar. Araba küçüktü de aralarından sıyrılıp medeniyete kadar son gaz kaçmıştım :D

Bunları nası planlıyonuz abi Allah size kolylık versin :D

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    413.3 KB · Görüntüleme: 83
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...