Abi x trail çok çekici değil mi yav ?iyiymişYa primeraları çok sevdiğim söylenemez, ama bu almeraları seviyorum oldukça ilgi çekici ve sağlam
![]()
Abi x trail çok çekici değil mi yav ?iyiymişYa primeraları çok sevdiğim söylenemez, ama bu almeraları seviyorum oldukça ilgi çekici ve sağlam
![]()
İllaki tüplü olacak değil mi??
İllaki tüplü olacak değil mi??
Abi corsa b gsi lere ne diyorsun kullandın mı ?İllaki tüplü olacak değil mi??
Abi x trail çok çekici değil mi yav ?
Corsa B GSI kullanmadım da yüklü tek kapı 1.4 kullanmıştım. İyi hoş yere kadar cam, hidrolik direksiyonla araba tam go-kart gibi filan ama E-5'te bile çok kötü sekiyordu. Tedirgin etmişti beni. Eğer GSI'lar da öyleyse ben 3 ayda patlayabilirim Corsa B gsi ileAbi corsa b gsi lere ne diyorsun kullandın mı ?![]()
okabi arada bi dayıcam tüpü kafama kafa yapıcam şart tüp![]()
onlar başka, çocukluğumda ilk gittiğim araba fuarında ilgimi çeken 2 araba vardı. subaru impreza wrx sti ve pathfinder olmuştuarabalara dair tek bildiğim pioneer teybin kumandasının oluşuydu o dönemler
![]()
Yaza doğru orta bütçeyle araba alma planım var her çiçeğe bakıyorumCorsa B GSI kullanmadım da yüklü tek kapı 1.4 kullanmıştım. İyi hoş yere kadar cam, hidrolik direksiyonla araba tam go-kart gibi filan ama E-5'te bile çok kötü sekiyordu. Tedirgin etmişti beni. Eğer GSI'lar da öyleyse ben 3 ayda patlayabilirim Corsa B gsi ile![]()
İlk araba olarak eski hothatch alınmaz. Alınmamalı. Direk patlamalık oluyorlarYaza doğru orta bütçeyle araba alma planım var her çiçeğe bakıyorum![]()
Clio 1.8 rsi kovala alırsan çok seversinYaza doğru orta bütçeyle araba alma planım var her çiçeğe bakıyorum![]()
Clio 1.8 rsi kovala alırsan çok seversin
Bang & Olufsen mi efsane ya onlar ama aşırı pahallılar malesefAbi yok ben vectrada müzik bile dinlemiyorum ki yadiğerinde güzel oluyor ama bang and olufsen var ya sonradan döşeme paynırın içinden geçer
![]()
Mesela bu tam alıp patlamalık araba.Clio 1.8 rsi kovala alırsan çok seversin
İşte arabayı alırken koyun dedik koydular ne kadardı hic hatirlamiyorum amaBang & Olufsen mi efsane ya onlar ama aşırı pahallılar malesef![]()
Almaaa... patlarsın 3. virajda...Rsi cidden çok güzel ve zevkli araba ya temiz bul bi tane al sakla o derece koltuklar göstergeler falan cok cok iyiydi