Valla ben patlamadım onunla gayet güzeldi gidişi tutuşu falan hele bi de filtre eksoz falan varsa allaaaah kimse tutamaz o arabayı
Valla ben patlamadım onunla gayet güzeldi gidişi tutuşu falan hele bi de filtre eksoz falan varsa allaaaah kimse tutamaz o arabayı
O zaman niye sattın diye sormazlar mı adamaValla ben patlamadım onunla gayet güzeldi gidişi tutuşu falan hele bi de filtre eksoz falan varsa allaaaah kimse tutamaz o arabayı
GOOOOLLLevet sen maxima ile patladın
arabamı full alırım diyor dispetçırİşte arabayı alırken koyun dedik koydular ne kadardı hic hatirlamiyorum ama
Ohoo abi ben zaten alıp satıyorum vectra'yı şimdiye coktan satardim da hatun seviyo ne alakaysa. İlk izlenimi güzel olmuş dedi arabaya ama henuz kullanmadı kullandiktsn sonfa ne diyecek cok merak ediyorumO zaman niye sattın diye sormazlar mı adama
Dispetçır yazan ellerine papatyaarabamı full alırım diyor dispetçır
Cevabı aldım. Satacağın için patlamamışsın Sağdan sağdan kıyı kıyı gidince...Ohoo abi ben zaten alıp satıyorum vectra'yı şimdiye coktan satardim da hatun seviyo ne alakaysa. İlk izlenimi güzel olmuş dedi arabaya ama henuz kullanmadı kullandiktsn sonfa ne diyecek cok merak ediyorum
206'yı da unutmayalım :devet sen maxima ile patladın
206'yı da unutmayalım :d
gerek yok şimdi eski defterleri karıştırmaya ya boşveronla nası patladın onu hatırlamıyorum
Abi doğru söylüyosun onlara da bakayım açıkçası aklıma gelmemişti sağolasınClio 1.8 rsi kovala alırsan çok seversin
Abi ilk arabam değil 18 den beri çokça arabam oldu ailevi olaylardan dolayı şu yazın sonundan beri kiralık zaman zaman arkadaşların arabaları aldım artık tak etti bi bütçe çıkarıp yazın yine beğendiğim gönlüme sinen bişey almak istiyorumİlk araba olarak eski hothatch alınmaz. Alınmamalı. Direk patlamalık oluyorlar