s63 amgBeyler @sinan reyiz antalyada çok canavar bi araç çekmeye gidecek insta canlı yayında söyledi geçen, arabayida dedi de canli yayını izleyenlere özel olsun dedi o yüzden demiyorum
Son düzenleme:
s63 amgBeyler @sinan reyiz antalyada çok canavar bi araç çekmeye gidecek insta canlı yayında söyledi geçen, arabayida dedi de canli yayını izleyenlere özel olsun dedi o yüzden demiyorum
Ya ben bass head olmadığım için aldım o kulaklığı.
Evet LG ile ortak yapılanlar. Ucuza kapmıştım bende. Yüksek seste dışarıya çok ses veriyor, iç izolasyonu iyi, çok rahat. Malzeme kalitesinden bahsetmeme gerek yok.
Dümdüz flat bir kulaklık. Ama herşey çok temiz. Gerçekten yüksek kaliteli bir şarkıyla tadı anlaşılır. Bass istenirse EQ şart. 30-120 Hz aralığı filan distortion olmadan 1.5-2db arttirilabiliyor. Çok güzel bass da geliyor o zaman. Fazlası diğer frekansları bastırıyor.
Sennheiseri baya tonmaister kullanıyor ya. AKG de keza öyle.
Aynen bu sen güzel geri döndü bahar şenlikleri. Ama işte finallerden bir hafta önce
t9 alışkın olmadığından düzeltmiş s63S63 değilmiydi ya
hep öyle olur o ya ona yapacak. Bişi yok. Benim son geldiğim şenliklerde efes kamyonu vardı kamyonla satış yapılıyordu bakalım yine olacak mı
eskiden çok güzel oluyodu paü şenlikleri ya... bi 6 7 senedir hiç olmuyo zatenValla gelirse ben kamyona çökerim ama zor abi öğrenci konseyi falan sıkıntı çıkarır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@alfhonso reis nasıl beddua ettin adamalara
Olum vidyo kaldırıldı lan@alfhonso reis nasıl beddua ettin adamalara
Nedenini sonunda söylemiş işte, şanı yürüsün
Gözüyle dağlar devirmek...
sakarlıkta bugün
Gözüyle dağlar devirmek...
@alfhonso hatta abi geçen gün ki kulüp ve konseylerin toplantısında öğrenci konseyi şenlik olsun konser olmasın tarzında mı ne diye öneride bulunmuş. Herkes alkol alıyormuş falan diye