@Ali Karaer Doğum günün kutlu olsun hacım, sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu, sağlıklı senelerin olsun
Zaten yolda kalır diye bir şey yok. Artık gitmeyen araç yok. Ama aracın ham ağırlığı 1400 kg ve bu araç ticari-binek karışımı olacağı için tek kişi seyahat edilme olasılığı, kalabalık ve yüklü seyahat edilme olasılığından daha düşük. O yüzden bu araca aileni koyup arkaya da bagaj eklediğin zaman 1500 kg'dan daha aşağı olması imkansız. Passat'a 1.0 motor koyup içine 4 kişi bindiğini düşün bu da öyle bir mevzu. Dediğim gibi gitmesine gider ama bir çok kişiye yetmeyecektir. Uzun yolda dizel muadillerine göre üzer. Yaşlı dayılar falan ancak alır tın tın gider. Dediğim gibi benim ailem olsa misal ben bu tarz benzinli bir araç almam, almaya cesaret edemem yani en azından.Zaten öyle uçup kaçmasını beklememek lazım ama 1.3 multijet gibi gider bence. Bu arada Caddy o motor ile 1400 küsür kilo aslında yeterli olacaktır çünkü 1350kg olan Golf'e gayet iyi gidiyordu.
Niye yahu bence bu piyasada marka algısı ve kalitesi ile gayet satar zaten ilk olarak muşterilere 1.0 dememek lazım TSI demek lazım ondan sonra kullandırıp tepkileri görmek gerek.Caddyi benzinli alan adama 2kere bakarım sen ne yapıyosun diye
Valla bizim esnaf marka algısı nedeniyle alabilir. Yakıt tüketimi tahminimce ortalama 8 9 litrelerde olur uzun yolda ise 100 120 arası 6.5'lara kadar düşebilir. Bide araba 6 ileri olması lazım oda büyük bir etmen. Bayilerde test aracı çıktıysa zaten gidip test ederim yarın. Ben ümitliyim valla TSI Caddy'den.1.3 multijet gibi esnaf dostu az yakan bakımı uygun yaygın bir araç varken 1.0 TSI iş yapmaz hacı. Ticarı kullanımlık araç için benzinli motor olmaz bence çok yakar uzun ömürlü olmaz benim fikrim
66 bin tl başlangıç fiyatıymış benim bir aklımı çelmedi değil vallaValla bizim esnaf marka algısı nedeniyle alabilir. Yakıt tüketimi tahminimce ortalama 8 9 litrelerde olur uzun yolda ise 100 120 arası 6.5'lara kadar düşebilir. Bide araba 6 ileri olması lazım oda büyük bir etmen. Bayilerde test aracı çıktıysa zaten gidip test ederim yarın. Ben ümitliyim valla TSI Caddy'den.
66.000 bide onun indirimi falan 65.000'e kapanır bide Doblo'dan hem daha güvenli hem daha pahalı bir intibası olan bir araba hemde daha kaliteli bir araba.66 bin tl başlangıç fiyatıymış benim bir aklımı çelmedi değil valla
aynen öyle ben kampa dağa taşa bisiklete işe gittimmi hep ekipman oluyor yanımda sw araba alıcağıma bunu düşünürm açık açık66.000 bide onun indirimi falan 65.000'e kapanır bide Doblo'dan hem daha güvenli hem daha pahalı bir intibası olan bir araba hemde daha kaliteli bir araba.
Ciddi düşünüyorsan bana bi özel mesajdan yürüyüver konuşalım.aynen öyle ben kampa dağa taşa bisiklete işe gittimmi hep ekipman oluyor yanımda sw araba alıcağıma bunu düşünürm açık açık
şuan düşünemem ya öğrenciyim 2 yıl sonra düşüncemCiddi düşünüyorsan bana bi özel mesajdan yürüyüver konuşalım.
şimdi caddynin alıcı kitlesin genelde kendi işini yapan arada mal taşıyan ama ailesiylede gezen tipler 1.0la mal yükle motor delirirNiye yahu bence bu piyasada marka algısı ve kalitesi ile gayet satar zaten ilk olarak muşterilere 1.0 dememek lazım TSI demek lazım ondan sonra kullandırıp tepkileri görmek gerek.
Valla hiç bilmiyorum be hacım nasıl olunduğunu unuttum .Panpa olmak için 1500 mesaj ve 1500 beğeni mi olması lazımdı
2500 ödül puanına sahip olman gerekiyor. Profilinden puanının üstüne tıkladığında hangi ödülleri aldığın görünür uygun olan diğer ödüllere bakarak neler yapılması gerektiğine bakabilirsinPanpa olmak için 1500 mesaj ve 1500 beğeni mi olması lazımdı