Kardeş sen yenisin galiba hoşgeldin de keşke önce bir tanışsaydık.Kafama takıldı belki daha önce sorulmuştur ama , And M5 i ne yaptı ?
Hala sahibindende duruyoKafama takıldı belki daha önce sorulmuştur ama , And M5 i ne yaptı ?
Hala satıyor hatta geçenlerde fiyatını 10.000TL düşürdü. Şu anki fiyatı ise 125.000TL. Aşağıdaki link ise aracın ilanına aittir.Kafama takıldı belki daha önce sorulmuştur ama , And M5 i ne yaptı ?
Sağolasın, yaklaşık 1 senedir siteye girmiyordum, bu mesele de aklıma düşünce bi sorayım dedim teşekkürler Bi de varsa bu taşınma konusuyla ilgili bir açıklama onun linkini atarsan çok makbule geçer. Öyle damdan düşer gibi sordum ama , forumdaki samimiyet durumu nedir bilemeden daldım kusura bakmaKardeş sen yenisin galiba hoşgeldin de keşke önce bir tanışsaydık.
Bak M5:
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...z-boyasiz-orijinal-bmw-e39-m5-404847523/detay
Bastik duman cikmadi unluckyBi ara video ceker atariz buraya
MAC diyorum baska birsey demiyorum...Buradan Asus'a yine sonsuz nefretimi sunuyorum. Son birkaç parça Asus ürün kaldı kullandığım, her bozuluşlarında tekrar tekrar yemin ediyorum bir daha Asus almamaya. Bugün de TS-Kayseri maçının 2 golünü yedi.
Ben tamamen unutmuşum, splitter'ım Asus'muş. Bypass ettim, internet kurtuldu. ACV Asus. Evet, Asus pişmanlıktır. Bana kimse Asus ürün alınır mı diye sormasın, cevabım net: ALINMAZ.
Yanıyor makineler Bizde mekanik, performans konusunda bir mekan mı açsak napsak
Hocam Mac iyi hoş da, malum kısıtlamalarına gelemiyorum. Ne amaçla kullanılacağına bağlı. İşini görecek olana ben de tavsiye ederim ama benim işimi görmez.MAC diyorum baska birsey demiyorum...
Biliyorum, kullanmamis olan nasil ogrencem, ugrasamam diyor ama inanin 2-3 haftada kokune kadar cozersiniz ve bir daha da vazgecemezsiniz. Ayrica yillarca windows u sirtinizda tasiyarak hamallik yaptiginizi goreceksiniz...
Elimdeki Macbook pro yu 5 yil once 1300 USD ye almistim hala canavar (sadece Ram i 8 den 16 ya cikardim, HDD yi de SSD ye cevirdim), degistireyim diyorum (keyfe keder), yenileri ile arasinda neredeyse hicbir fark yok. Ayirca hala sarji 2-3 saat gidiyor.
Sonuna kadar tavsiye ediyorummm
Ne icin kullanacaksin? Internet ve office uygulamalarini sorunsuz kullanirsin. Ayrica artik cogu programin Mac Os versiyonu bulunuyor, hemde full ve ucretsiz (crack le, lisans key le falan ugrasmiyorsunuz) Sadece bazi oyunlarin mac os versiyonu olmayabilir, olanlari da windows tan cok daha performansli calistirir. Cizim islerin falan varsa zaten Mac tek secenektir. Yan yana gelsek sana saatlerce anlatack kadar arguman var elimdeHocam Mac iyi hoş da, malum kısıtlamalarına gelemiyorum. Ne amaçla kullanılacağına bağlı. İşini görecek olana ben de tavsiye ederim ama benim işimi görmez.
Asus markasına gelecek olursam, tek başına 8-10 yıldır beni delirttikçe delirtti, bir günde bir olayda gelmedim bu hale
Bende de saatlerce direnecek argüman var. Birbirimize direnerek yorulmaya değmezNe icin kullanacaksin? Internet ve office uygulamalarini sorunsuz kullanirsin. Ayrica artik cogu programin Mac Os versiyonu bulunuyor, hemde full ve ucretsiz (crack le, lisans key le falan ugrasmiyorsunuz) Sadece bazi oyunlarin mac os versiyonu olmayabilir, olanlari da windows tan cok daha performansli calistirir. Cizim islerin falan varsa zaten Mac tek secenektir. Yan yana gelsek sana saatlerce anlatack kadar arguman var elimde