Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@anl_akl Kanka aynasız +1,5 boy sallıyormuş görüyon mu Cw'nin önemini :D
a.jpg

Müdürüm senin nasıl elin var? Perşembe paylaştığın ilan cumartesi gecesi yayında yok :D
Araba sahiplerinden para alması lazım @alfhonso abinin :D bizle paylaştığı arabalar bir anda satılıp gidiyor :) yoksa paylaşımı gören forum halkı arabaları alıyorda haberimiz mi yok :D bu arada alınası araçlar başlığında audi v8 paylaştım halen duruyo :D demekki elim uğurlu değil pek :D

Araba sahiplerinden para alması lazım @alfhonso abinin :D bizle paylaştığı arabalar bir anda satılıp gidiyor :) yoksa paylaşımı gören forum halkı arabaları alıyorda haberimiz mi yok :D bu arada alınası araçlar başlığında audi v8 paylaştım halen duruyo :D demekki elim uğurlu değil pek :D
Bu hafta fırsat olursa bizim araba 180bin bakımına girecek. Bakıma girmeden ilanı açıp @alfhonso müdürüme haber uçursam servisteyken satılır. :D

Müdürüm senin nasıl elin var? Perşembe paylaştığın ilan cumartesi gecesi yayında yok :D

Abi var bende bişi ya :D Sen sahibinden'e koy, ben bi favorilere alayım onu zaten beğeniyorum sizin aracı :D Bi galerici arkadaşımın insigniayı sattıuramadım o arabayı da zaten sevmiyordum içten beğenmediğim için olmadı sanırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...