Müdürüm senin nasıl elin var? Perşembe paylaştığın ilan cumartesi gecesi yayında yok
Müdürüm senin nasıl elin var? Perşembe paylaştığın ilan cumartesi gecesi yayında yok
Araba sahiplerinden para alması lazım @alfhonso abinin bizle paylaştığı arabalar bir anda satılıp gidiyor yoksa paylaşımı gören forum halkı arabaları alıyorda haberimiz mi yok bu arada alınası araçlar başlığında audi v8 paylaştım halen duruyo demekki elim uğurlu değil pekMüdürüm senin nasıl elin var? Perşembe paylaştığın ilan cumartesi gecesi yayında yok
Bu hafta fırsat olursa bizim araba 180bin bakımına girecek. Bakıma girmeden ilanı açıp @alfhonso müdürüme haber uçursam servisteyken satılır.Araba sahiplerinden para alması lazım @alfhonso abinin bizle paylaştığı arabalar bir anda satılıp gidiyor yoksa paylaşımı gören forum halkı arabaları alıyorda haberimiz mi yok bu arada alınası araçlar başlığında audi v8 paylaştım halen duruyo demekki elim uğurlu değil pek
Yanıyor makineler Bizde mekanik, performans konusunda bir mekan mı açsak napsak
Bu arada BT'den dev hizmet:
Dursun Başgan'a küfür kıyamet yürüyüp duygularını ifade etmek isteyene, caps yapıp mevzu çıkarmak isteyene ideal görsel bırakıyorum buraya. İsteyen istediğini boş alana yazıp kullanabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 6957
Passat 1.8T miEkli dosyayı görüntüle 6946
Panpa bugün 2.0 CD Vectra kırbaçlıcam ufffff
Mareayi satarken aklımda bulunsun , arayacağım seni abiAbi var bende bişi ya Sen sahibinden'e koy, ben bi favorilere alayım onu zaten beğeniyorum sizin aracı Bi galerici arkadaşımın insigniayı sattıuramadım o arabayı da zaten sevmiyordum içten beğenmediğim için olmadı sanırım
1.9 dizel olması lazım ama bi ihtimal 2.0. ama kesin dizelPassat 1.8T mi
Mareayi satarken aklımda bulunsun , arayacağım seni abi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim araba malum sitede abi büyülemek ister misin? @alfhonso
Yumurta Accent sevmiyon musevdiğim arabaları getirin bana