Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ojMZj2.jpg

Casa biancanın onunde de yeni bmw 5 serisinin test sürüşü etkinliği vardı.
@alfhonso

Sakinin ordan başlayıp başağın orda biten bisiklet yolundan çıktığım zaman hiç bir yerde yorulmadığım kadar çok yoruluyorum. İki kere çıktım bidaha çıkmam ordan:D Aşağı inmek için kullanıyorum artık orayı güzel oluyor:D

bende bi kere çıktım işte :D 2 sene önce ordan aşağı inip koşu yolunda koşup geri koşarak aynı güzergahtan eve çıkabiliyordum, baklava için salona yazılma planları yaptığım dönemlerdi :D Sonra ayağımı kırdım , sonrası malum :D Ordan bisikleti aldığım gün terasparktan akkonak parkının oraya götürdüm binerek, bayır aşşaaa sıkıntı yoktu tabi. Dönüşte sakinin oraya kadar sıkıntısız geldim. Sakinin ordan sonra yarı baygın :D :D

bende bi kere çıktım işte :D 2 sene önce ordan aşağı inip koşu yolunda koşup geri koşarak aynı güzergahtan eve çıkabiliyordum, baklava için salona yazılma planları yaptığım dönemlerdi :D Sonra ayağımı kırdım , sonrası malum :D Ordan bisikleti aldığım gün terasparktan akkonak parkının oraya götürdüm binerek, bayır aşşaaa sıkıntı yoktu tabi. Dönüşte sakinin oraya kadar sıkıntısız geldim. Sakinin ordan sonra yarı baygın :D :D
Kondisyon edinmeye başlayalım daha yaz akşamları göveçliğe gidicez:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...