Ooo kullansan asık olursun
Ooo kullansan asık olursun
Ben gitmedim abi annem den geldi babam yine çılgınlık yapıp gitmiş haftaya bizim audiyi dip basıp tuninge giderse şaşırmamHaydaaa şimdi eve geldim niye haber vermedin yahu ?
Ben gitmedim abi annem den geldi babam yine çılgınlık yapıp gitmiş haftaya bizim audiyi dip basıp tuninge giderse şaşırmam
Makina canlı.
Denizlide hic bos durmuyor her hafta yeni biseyhe tamamdır ona gelirsen haberim olsun
vay beee, burdan geçemiyorum hiç yukarda benim ev hep üste çıkıyorum direk
Turlamaya çıkınca denk geldim. Gittim baktım bi yanlarına
Böyle film sahnesi görmedim, yok artııık
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende bayadır binemiyodum hava da güzel olunca 12 13 km dolandım geldim. Ama bence sen zor olanı yapıyorsun ya hep yokuş çıkıyosun@emert20 maç öncesi bi çıkayım dedim yarım saat turladım tepeye çıkamadan geri döndüm yemek sonrası çekmiyor Bi de yorulmuşum 2 gündür koştur koştur
Bende bayadır binemiyodum hava da güzel olunca 12 13 km dolandım geldim. Ama bence sen zor olanı yapıyorsun ya hep yokuş çıkıyosun
Sakinin ordan başlayıp başağın orda biten bisiklet yolundan çıktığım zaman hiç bir yerde yorulmadığım kadar çok yoruluyorum. İki kere çıktım bidaha çıkmam ordan Aşağı inmek için kullanıyorum artık orayı güzel oluyorhacı ev tepeye yakın napam yürüyüş yoluna falan insem dönüşte yine tepe çıkacağım
Sakinin ordan başlayıp başağın orda biten bisiklet yolundan çıktığım zaman hiç bir yerde yorulmadığım kadar çok yoruluyorum. İki kere çıktım bidaha çıkmam ordan Aşağı inmek için kullanıyorum artık orayı güzel oluyor
Kondisyon edinmeye başlayalım daha yaz akşamları göveçliğe gidicezbende bi kere çıktım işte 2 sene önce ordan aşağı inip koşu yolunda koşup geri koşarak aynı güzergahtan eve çıkabiliyordum, baklava için salona yazılma planları yaptığım dönemlerdi Sonra ayağımı kırdım , sonrası malum Ordan bisikleti aldığım gün terasparktan akkonak parkının oraya götürdüm binerek, bayır aşşaaa sıkıntı yoktu tabi. Dönüşte sakinin oraya kadar sıkıntısız geldim. Sakinin ordan sonra yarı baygın