Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutmama nedeni hem senin dediğin olayın olması hemde MPV segmentinin satıs adeti bakımindan çok dar olması buna bagli olarak markalar bu araclar hakkinda herhangi bir çalışma yapmıyor ve satışları düşük oluyor bence.
Bizim aile olarak milletin zihniyeti iste. Aile kullanimi deyince ya sedan ya ticari anliyorlar. Avrupada ise wagon ve mpv

tumblr_static_cyg3enjao8ow0oc0kckk088sg_640_v2.jpg

Yanlız Picasso'ya benim kanım ciddi ısındı ya. Atacam bebelerimi arkaya ohh mis hem rengide hafif cafcaflı tam benlik o_O.
Vag sevenler pek yanasmaz ama ben vagcilarin vagdan sonra sevebilecegi marka olarak citroenleri goruyorum. Malzeme kalitesi, iscilik, yalitim ve nispeten yumusak yapili konforlarindan dolayi onlara hitap edebilecegini dusunmusumdur hep.

Vag sevenler pek yanasmaz ama ben vagcilarin vagdan sonra sevebilecegi marka olarak citroenleri goruyorum. Malzeme kalitesi, iscilik, yalitim ve nispeten yumusak yapili konforlarindan dolayi onlara hitap edebilecegini dusunmusumdur hep.
Benim VAG'cı olduğuma bakmayın ben her an her arabayı sevebilirim biraz değişim bu konuda o_Oo_O.

Yok vagci derken taraftarlik degil, vag uretimin kendisine hitap ettigini dusunenlerin anlaminda dedim. Misal vag uretimin kendisine hitap ettigini dusunenlerin muadil segmentte sececegi son markalardan biri de ford'dur.
Kesinlikle katılıyorum abi zaten ben kendimi öylesine dedim :). Bu arada yeni Mondeo ve Connect hariç bende Ford'ları karakterli yüzünden severim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...