Sağol abi .Bu arada yine eline koluna saglık
@gtepro
Sağol abi .Bu arada yine eline koluna saglık
@gtepro
benden büyük uçaklar var öyle söyliyimAbi normal firmaların kullandığı uçaklar kaç model oluyor? Thy Pegasus falan. @maximaorhan
Abi normal firmaların kullandığı uçaklar kaç model oluyor? Thy Pegasus falan. @maximaorhan
Ucaginmi var paran varmodeli önemli değildir. çalışma saati üzerinden hesaplanır. misal 2012 yapımı 300 saatlik uçmuş dersin ama sıfır gibidir uçmasa bile bakımları oluyor. bir bakıma girmesi yüzbinlerce dolar. yan sanayi parça kullanamazsın hiçbir şirket o riske girmez. uçağın mı var derdin var kardeşim
Olum benim anlamadığım burda da bi adamın bu arabanın lacivertinden vardı. Onu sattı dizel cayenne aldı geçen gün evinin ordan geçtim yine kia sportage vardı hayır anlamadımki o nası oldu
Nerede olur bilmiyorum ama tatil yerlerine gidilen yollarda çok hain radarlar olabiliyor dikkat etmek lazımAntalya afyon arasi nerelerde radar olur bilen varmi
Batmis adam dayi porsche batirir kamu spotuOlum benim anlamadığım burda da bi adamın bu arabanın lacivertinden vardı. Onu sattı dizel cayenne aldı geçen gün evinin ordan geçtim yine kia sportage vardı hayır anlamadımki o nası oldu
az yakana transfer etmiş kendiniOlum benim anlamadığım burda da bi adamın bu arabanın lacivertinden vardı. Onu sattı dizel cayenne aldı geçen gün evinin ordan geçtim yine kia sportage vardı hayır anlamadımki o nası oldu
Geçmiş olsun Ali abi.Hasta hasta 3 gun oldu 2 gece hic uyumadim. Doktor farajit ve sinuzit var dedi. Gögus cerrahida alerjik bronşit olabilir dedi.
Sonuc olarak haziran ortasinda aleerji testine gun verdiler. Cok fena durumdayim.
Geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.Hasta hasta 3 gun oldu 2 gece hic uyumadim. Doktor farajit ve sinuzit var dedi. Gögus cerrahida alerjik bronşit olabilir dedi.
Sonuc olarak haziran ortasinda aleerji testine gun verdiler. Cok fena durumdayim.
Plaka tam @bedirhan. lıkmış
Plaka gerçekten benlik birde BMW olunca tadından yenmiyor Tam duvara asmalık.
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller herkese, nasılsınız gençler
Hayırlı kandiller herkese, nasılsınız gençler