Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı kandiller :)
İç güveysinden hallice
Sen ne yaptın

iyi bende napayım yoğun bi gün geçirdim, malum haberlerde görmüşsünüzdür C. Başsavcısını kaybettik kaza yaptı maalesef. Karışık bi gündü eve geldim karmaşık duygularla forumu açtım dengesizin biriyle uğraştım bi ona yükseldim öle oturdum çay keyfi yapıyorum :D

Hava nasıl oralardaaa geldi mi bahar

iyi bende napayım yoğun bi gün geçirdim, malum haberlerde görmüşsünüzdür C. Başsavcısını kaybettik kaza yaptı maalesef. Karışık bi gündü eve geldim karmaşık duygularla forumu açtım dengesizin biriyle uğraştım bi ona yükseldim öle oturdum çay keyfi yapıyorum :D

Hava nasıl oralardaaa geldi mi bahar
Allah rahmet eylesin :(
bizim buralar bir sıcak bir soguk takılıyor yahu:D

gün 6 ve çizim biter gözler pert bileklerim isyanda, sakat sol dizim oturmaktan bağımsızlık ilan etti ironbutt terimini ecde yaşadım resmen :D
Güzeeeğl... Oluyorsun sen Emre kardeş, yavaş yaavş oluyorsun :D Kıvama geliyorsun. :D Olduğu kadarıyla eline beline gözüne sağlık :D
Misal, okul arkadaşlarım arasında fıtık, siyatik, bilekte kemik çıkıntısı vb. mevzuları olmayan sadece ben kalmıştım, ben de geçen hafta fıtık oldum. Çalışınca oluyor. :D

Güzeeeğl... Oluyorsun sen Emre kardeş, yavaş yaavş oluyorsun :D Kıvama geliyorsun. :D Olduğu kadarıyla eline beline gözüne sağlık :D
Misal, okul arkadaşlarım arasında fıtık, siyatik, bilekte kemik çıkıntısı vb. mevzuları olmayan sadece ben kalmıştım, ben de geçen hafta fıtık oldum. Çalışınca oluyor. :D
ahaha eyvallah abim 25 yaşına kadar bi baltya sap olma hedefindeyim :D

upload_2017-5-10_20-37-16.png

Gözlerim kanadı beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...