Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şanzıman yağı azalırsa ne olur geçişler ağırlaşır mı yoksa geçişlerde gacır gucur mu eder?
Manuel vitesteki durumu bilirim. Vitesler zor geçmeye başlar. Debriyaja basılmıyormuş gibi değil de, sanki vites yolunu tutturamamış da yanlış yere bastırıyormuş gibi zorlar. Lokum gibi bir şanzıman bile kemikli Tofaş şanzımanına dönüşebilir. Bir süre sonra hiç geçmez olur. Çok nahoş bir durum olur :)

Manuel vitesteki durumu bilirim. Vitesler zor geçmeye başlar. Debriyaja basılmıyormuş gibi değil de, sanki vites yolunu tutturamamış da yanlış yere bastırıyormuş gibi zorlar. Lokum gibi bir şanzıman bile kemikli Tofaş şanzımanına dönüşebilir. Bir süre sonra hiç geçmez olur. Çok nahoş bir durum olur :)
Abi benim bi kere debriyaj hidroliği bitti bayağı geçmiyordu ekledik geçmeye başladı ama o günden beri kemikli vites bu aralar tekrar takılmaya bailadı debriyaj hidroliği var şuan arabanın zart zurt sorunları çıkmaya başladı yavaştan.

https://www.instagram.com/p/BT66CluDjza/ Doğru yerde mi paylaşıyorum emin değilim ama fotoğraftaki aracı daha ince gördünüz? Yanlışlıkla yeni Cls mi paylaşıldı acaba
Hocam biraz araştırma yaptık hatta baya bir araştırma yaptık. Aracı ilk önce AMG GT Sedan'a benzetmeye çalıştık olmadı sonra CLS'ye bi baktık fakat onunda ön farları hariç hemen hiçbir yeri tutmuyordu daha sonrasında ise aracın 1 kitabın kapagında olduğundan yürüyerek kitap adını arardık, araştırdık ve kitabın 2012 başımı olduğunu öğrendik. Sonuç olarak paylaştığınız araç maalesef CLS degil.

sağol panpaa, ama şimdide malzeme mukavvemet dersi için otomobil lifti çizip statik ve mukavvemet hesapları yapmam gerek :D
Cok iyiymis walla, en sevdigim derslerden biriydi. Bir de isin icine araba sokmuslar ki dadindan yenmez :D
Hislerini cok guzel ifade etmissin ama bence makine biraz abarti olmus. Standart yada M paketi zaten yeterince gosterisli, ben sadelik orjinallikten yanayim...

Günaydın herkese keyifli perşembeler :p
Herkese gunaydin...
Konu basligina uygun bir sorum var, bu amblem hangi arabaya ait?
Screen Shot 2017-05-11 at 08.44.48.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...