Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan İstanbul'un gözünü seveyim kurban olayım ya. Metroda metrobüsde klimalar cayır cayır çalışırdı bu Gebze'ninde otobüslerinin de Allah bin belasınn..
Lan paket geliyoruz arabalarda klima yok olabilir mi böyle bir şey kaç kişi bayıldı kaç kişi fenalık geçirdi saymadım. 3 ayda 4 tane boruyu koyamayıp yolu açamayan belediye var birde. Allah düşürmesin abiler kıymetini en çok gidince anladım :( 9 km yolu bu sıcakta 1 saat 20 dakikada geldik bir daha böyle bir şey olursa yürüyeceğim.

Evde mod böyle:
22.jpg

Gercekten bende uzatmak istemiyorum ama amacim sadece @berkertekin in soylediklerini desteklemekti, bahsettigi tartismanin hepsini okumadim evet, ama benim okuduklarim, bu yorumu yapmama yetti, yani saygi sinirlarinin disinda 2-3 ifadeyi gormustum zaten.
BU ARADA SAYGISIZLIK YAPTIGIMI DUSUNEN BIR ARKADASIMIZ VARSA SOYLESIN, OZUR DILEYECEGIM.

sanırım anlatamadım, bahsi geçen az önce linkini eklediğiniz sohbetiniz de geçen gönderilere dair moderasyon uygulandı. Tekrar o konuda sarfettiğiniz yorumlarla alakalı bir yorumda bulunmanız halinde konuda size yazan arkadaşlara söz hakkı doğar. Tekrar Tartışma çıkması halinde tekrar moderasyon uygulamak zorunda kalırım. Bahsetmek istediğim buydu :) ayrıca fazla gerginsiniz. Sıcaklardan olduğunu düşünüyorum. Bi limonata öneririm :)

Ulan İstanbul'un gözünü seveyim kurban olayım ya. Metroda metrobüsde klimalar cayır cayır çalışırdı bu Gebze'ninde otobüslerinin de Allah bin belasınn..
Lan paket geliyoruz arabalarda klima yok olabilir mi böyle bir şey kaç kişi bayıldı kaç kişi fenalık geçirdi saymadım. 3 ayda 4 tane boruyu koyamayıp yolu açamayan belediye var birde. Allah düşürmesin abiler kıymetini en çok gidince anladım :( 9 km yolu bu sıcakta 1 saat 20 dakikada geldik bir daha böyle bir şey olursa yürüyeceğim.

Evde mod böyle:
Ekli dosyayı görüntüle 7079

kibar çocuk bardaktan içiyor :p biz sanayiide dikiyorduk direk :D

Nası bi yer o gebze yav, bizim otobüslerde wifi bile var :D
Abi valla bende 1 yıldır çözmüş değilim insanlar haftasonu AVM'ye gitmeye çalışıyor diye oraya giden tüm yolları kapamışlar. Otobüslerde sıfır düzen 1 saat bekliyorsun gelmiyor sonra peşe peşe 3-4 tane geliyor. Şöförler kasap zaten :D bir keresinde oturduğum yerden hafriyat kamyonu çarpmıştı. Otobüs hatlarını resmen sokak aralarına koymuşlar sokak sokak geze geze gidiyorlar.
Daha anlatırım da kendimi tutamam falan ban yemek istemiyorum.

Evde mod böyle:
Ekli dosyayı görüntüle 7079
İstanbul'un gözünün sevileceği bir taraf yok da, sıkıntı Gebze'de. İlçeyi komple haritadan silecek olsalar tek diyeceğim şey teknoparkları taşıyın öyle silin olurdu :D

Kanka transmitter al güzel kaliteli bişey al ses kalitesi Sarac abinin dediği gibi daha iyi olur. geçen bi arkadas atmıştı güzel bi cihazdı buydu sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 7077
Ben aldım bunu ama 27 martta kargoya verildi hala daha gelmedi. Kargo takip numaralı olunca 2 dolar daha istiyordu gerek yok diye takipsiz aldım alacak olan varsa takipli alsın. Böyle olunca her gün kargo gelicek ümidiyle uyanıyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...