Aynen öyle ama boş bir tespit değil bence. Türkiye'de nerelerden petrol çıkarılıyor bir bilginiz var mı?
ohoooo saat olmuş 8 ben şimdi gördüm şarjım bitmişti gerçi o kadar yüreğim yetmez bu göbekle de
Dolaştık geldik Motosikletli polislerde eşlik etti bize geçtiğimiz güzergahları kapadılar araç trafiğine miss yayıla yayıla gittik
Yok çıkmadım artık başağa o kadara yetmezdi ciğerim Sakiye geri döndüm albayrak ordan tekrar eve döndüm. Sağolasın abi senin makinenin de güzel rengi ama koltuğu çok aşağıda gibi geliyor banaooo iyiymiş Ordan sakiye doğru çıktın mı senin yakışıklı da iyi duruyor
edit. başağa doğru işte
Yok çıkmadım artık başağa o kadara yetmezdi ciğerim Sakiye geri döndüm albayrak ordan tekrar eve döndüm. Sağolasın abi senin makinenin de güzel rengi ama koltuğu çok aşağıda gibi geliyor bana
Ne kadara almistin abi sen bisikleti ozel olmazsaboyum kısa ondan rengini sevmiyorum ben ya, tek kalmış bu model bu fiyat ondan bunu aldım malum apartopar aldım ben öyle düşünerek 3 mağaza gezerek olmadı alayımmı aa bunda kampanya varmış aaa bianchi'ymiş aha aldım
Ne kadara almistin abi sen bisikleti ozel olmazsa
Bu fiyatları öpüp başına koyacağdın .@gtepro ne buldum telefonda gezinirken o zaman sövmüştüm bu fiyat ne diye şimdi baktım bu sefer daha fazla sövdüm
2016 Temmuz Ekli dosyayı görüntüle 7102
Passat'a o kadar para verilir mi dedik ve çarpıldık yav Valla o fiyata olcağdı şimdiBu fiyatları öpüp başına koyacağdın .
Çok fark etmez oda ya aynı kalitededirler yaklaşık Ben alacağım zamanlar kafayı yediydim ne alsam diye680 lira yav ne özeli Aynı fiyatlara kron varmış sonradan duydum)
Passat 2.0 TDI BMT 150 PS DSG Highline 205.200,00 TLŞimdi ne kadar ki o baktığınız Passat?
Çok fark etmez oda ya aynı kalitededirler yaklaşık Ben alacağım zamanlar kafayı yediydim ne alsam diye
Bugün bi adamla konuştum 100 kilo falanmış 3 4 ayda 17 18 kilo vermiş ama tabi sadece bisikletle midir bilmiyorumYa benim malum sadece göbeği yoketmelik olay, bu hafta bi kere çıkabildim valla yorgunluktan, bugün de çarşılardaydım yine çıkamadım
ya gelmesi çok uzun yoksa hemen alalım da 2 aya yakın gönderim süresi varGibi gibi... Ama tabii diğer aksesuarlarını varsa da ben görmedim. Temelde fonksiyon olarak böyle birşeydi.
Aliexpress alışverişi muhtemelen Türkiye'deki online satışların yarısından daha güvenilirdir ama hala benim aklıma pek yatmıyor. Tercihen ülke içi kaynakları araştırıyorum. Huysuzluk işte
uhh... ben direk kendimi tokatlanmış gibi hissederim. 3 günden sonra müşteri hizmetlerinin halini hatırını sormaya başlayan adamım benya gelmesi çok uzun yoksa hemen alalım da 2 aya yakın gönderim süresi var