Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman bisiklete binin :)

E biniyorum :)

18193672_1326470090777221_2304509200543496557_n.jpg

Aynen öyle ama boş bir tespit değil bence. Türkiye'de nerelerden petrol çıkarılıyor bir bilginiz var mı?

Elbette bu bölgelerin hepsinde de çalıştım.
Petrol: Batman, Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Adıyaman, Siirt
Doğalgaz: Trakya bölgesi ve batı Karadeniz açıkları (denizde)
Bu arada Abdülhamit in haritasında esas işaret edilen yerler Irak'taki sahalardı; Musul, Kerkük, Basra vs (o dönemlerde buralarda petrol üretimi yokmuş tabi)

50 yıl sonra belki içten yanmalı hiçbir şey kullanılmayacak. Çıkartılmaması saçma yani. Masraflı ve zor olabilir ama imkansız da değildir diye tahmin ediyorum.
@saracer

ooo iyiymiş :D Ordan sakiye doğru çıktın mı :D senin yakışıklı da iyi duruyor :D

edit. başağa doğru işte :p
Yok çıkmadım artık başağa o kadara yetmezdi ciğerim:D Sakiye geri döndüm albayrak ordan tekrar eve döndüm. Sağolasın abi senin makinenin de güzel rengi ama koltuğu çok aşağıda gibi geliyor banao_O

Yok çıkmadım artık başağa o kadara yetmezdi ciğerim:D Sakiye geri döndüm albayrak ordan tekrar eve döndüm. Sağolasın abi senin makinenin de güzel rengi ama koltuğu çok aşağıda gibi geliyor banao_O

boyum kısa ondan :D rengini sevmiyorum ben ya, tek kalmış bu model bu fiyat ondan bunu aldım malum apartopar aldım ben öyle düşünerek 3 mağaza gezerek olmadı :D alayımmı aa bunda kampanya varmış aaa bianchi'ymiş aha aldım :D

Gibi gibi... Ama tabii diğer aksesuarlarını varsa da ben görmedim. Temelde fonksiyon olarak böyle birşeydi.

Aliexpress alışverişi muhtemelen Türkiye'deki online satışların yarısından daha güvenilirdir ama hala benim aklıma pek yatmıyor. Tercihen ülke içi kaynakları araştırıyorum. Huysuzluk işte :)
ya gelmesi çok uzun yoksa hemen alalım da 2 aya yakın gönderim süresi var:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...