Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uhh... ben direk kendimi tokatlanmış gibi hissederim. 3 günden sonra müşteri hizmetlerinin halini hatırını sormaya başlayan adamım ben :D
Alıp unutacaksın abi :D Kargo ve müşteri ile iletişim konusunda yurtdışından alışveriş yapacaksan tek adresin Amazon.com olsun :D Maksimumum 12 gün sürdü benim siparişler ve az bir muhabbetle kargo ücretini iptal ettirebiliyorsunuz baya karlı oluyor :D

sizce bu durum normal mi ?
Kesinlikle normal değil. Dengede sıkıntısı varsa da ona göre sağlam müdahale eden bir ESP ayarlanması gerekirdi.
Ya arkadaş şu A3 Sedan'a ilk çıktığı zamandan beri hiç ısınamadım. Önüme böyle videolar düştükçe de iyice nefret uyanmaya başladı. :(
Konvoy yapalım

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Yapalım derdim de oyun oynayacak oturuşta 10dk.dan fazla kalamıyorum şu aralar. :) CS rütbem bile uçabilir her an...

Kesinlikle normal değil. Dengede sıkıntısı varsa da ona göre sağlam müdahale eden bir ESP ayarlanması gerekirdi.
Ya arkadaş şu A3 Sedan'a ilk çıktığı zamandan beri hiç ısınamadım. Önüme böyle videolar düştükçe de iyice nefret uyanmaya başladı. :(

Aynı şekilde düşünüyorum. Audi'ye yakışmayan bir araba.
Peugeot 206 sedan, Citroen C4 sedan vs. gibi bir şey.

Hilux'taki esp problemi değil gibi yahu, araba bildiğin iki teker üstüne kalkıyor onda.
O testi yapan kuruluş 1 2 ay önce Toyota tarafından bir piste götürüldü ve ESP sistemi güncellenmiş Hilux'ı denediler. Araba güncellenen ESP'den sonra gayet stabil bir şekilde haraket edebiliyordu. Bende ona istinaden dedim. Hatta aşağıdan konu hakkında videoya ulaşabilirsiniz.

Bugün bi adamla konuştum 100 kilo falanmış 3 4 ayda 17 18 kilo vermiş ama tabi sadece bisikletle midir bilmiyorum :D

hacım ocak ayında bisikletsiz 3 haftada 7 kilo verdim, sonra yemeye devam ettim geri aldım. Hızlı kilo alıp hızlı verebilen bi bünyem var, temmuza kadar 10 kilo versem bile yeter bana :D kaldı ki bisikleti aldıktan sonra yarı diyetli yarı diyetsiz çok fazla binemesem bile 1 ayda yaklaşık 4 kilo verdim

bu testler bızım sahılde vıraj kasmamıza benzemıyor. bu 2016 model a3 sedan 1.6 tdı versıyonu sahıl yolunda baya zorladım acıkcası yol tutusu guzel gelmıstı takı su vıdeoyu ızleyene kadar a3 alınır dıyordum bu ne ya boyle

neee biliyim abi bizim taunus bu kadar sapıtmıyor bide bitik lastiklerle ben bu videoları izleyince gidip kapının önündekinin direksiyonunu öpesim geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...