Valla ilk defa böyle birşey duyuyorum .
mühendislik okursan eğer, mühendislik etiğinde anlatacakları ilk olaylardan biri , concorde kazası olayı var bi de. onu da @maximaorhan bilir belki
Valla ilk defa böyle birşey duyuyorum .
Harcadılar Concorde'yi ya. Yok efendim yakıt maliyetleri fazlaymışmühendislik okursan eğer, mühendislik etiğinde anlatacakları ilk olaylardan biri , concorde kazası olayı var bi de. onu da @maximaorhan bilir belki
Harcadılar Concorde'yi ya. Yok efendim yakıt maliyetleri fazlaymış
Kalkışta ondan önceki kalkan uçaktan düşen parçadan dolayı patatez oldu yoksa taş gibim uçak.
Bir de yanan otobüs mü ne vardı Mercedes'indi galiba biliyor musun abi öyle bir şey? @alfhonso
Uçuş esnasında boyunda uzama kısalma oluyor falan efsane mühendislik ya adamlar bide kaç yıl önce yapmış. Ben bu saatten sonra mühendis olsam nolur yav :/aynen asdfadsf
Uçurmak yasak gibi bir şey mi abi yani ?Concorde'un piyasadan çekilme kararı kazadan önce verilmişti. Kaza, kararın üzerine tatlı gibi bi şey oldu
Aynen öyle. Kaza bahane, asıl sebep tamamen duygusal.Concorde'un piyasadan çekilme kararı kazadan önce verilmişti. Kaza, kararın üzerine tatlı gibi bi şey oldu
Aynen öyle. Uçuş sertifikası iptal ediliyor.Uçurmak yasak gibi bir şey mi abi yani ?
Madem çok yakıyor ona göre para alsınlar onlarda.Aynen öyle. Kaza bahane, asıl sebep tamamen duygusal.
Neymiş efenim çok yakıyomuşmuş. Tüp taktırın efenim...
Yok yasak gibi değil maliyeti cok fazlaydı. Hem üretim hem yakıt hem bakım hem bilet vs. o yüzden piyasadan yavaş yavaş çekiliyordu işte anlaşmaların bitmesini bekliyorlardı ama kazadan sonra komple yalan oldu işteUçurmak yasak gibi bir şey mi abi yani ?
Aynen öyle. Kaza bahane, asıl sebep tamamen duygusal.
Neymiş efenim çok yakıyomuşmuş. Tüp taktırın efenim...
Şu hayatta neler olmuyor ki Ceyhun kardeşNasıl becerdin arkadaş anlamadım ki? .
O nedir abi?Pekii challenger uzay mekiği olayını bilen var mı ?