var mıdır? Vallahi öyleyse hemen gidip bakarım aslında çok geç kaldım hafta başı sipariş etseydim iyi olurduKanka media markt yada teknosaya git bulursun
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
var mıdır? Vallahi öyleyse hemen gidip bakarım aslında çok geç kaldım hafta başı sipariş etseydim iyi olurduKanka media markt yada teknosaya git bulursun
Migrosta carrefoursada vardır bence.Arkadaşlar telefoncularda fm transmettier bulunur mu? Cuma günü edirneye gidicez bari o yolda bişeyler dinleyebilelim
hmmm. Bizim burada bi avm var orda teknosa da var carrefour da. Şimdi kahvaltı yapıp hemen çıkıp baksam olur mu acabaMigrosta carrefoursada vardır bence.
Keşke hafta başından internetten sipariş verseydin daha çok çeşit seçeneğin olurdu Gerçi benim çinden aldığım hala gelmedihmmm. Bizim burada bi avm var orda teknosa da var carrefour da. Şimdi kahvaltı yapıp hemen çıkıp baksam olur mu acaba
vallahi ya keşke. Hafta sonu media marka girrik bideKeşke hafta başından internetten sipariş verseydin daha çok çeşit seçeneğin olurdu Gerçi benim çinden aldığım hala gelmedi
Kamera arkalarınada bakmak lazım kamera önüne en çok o yansıtıyor ama ben diğerlerininde ondan eksik kalmayacağını düşünüyorum.Eren Tekin kadar hunharca araba test eden yok. Adam resmen Tr deki arabanın ruhunu alan gençliği temsil ediyor.
O araba öyle de kabulüm [emoji23]Puu abv bu adamı tutup iyice silkmek lazım bu nedir la nimet lan şerrrrrrrrre
2. Fotoyu sigara dumanı ile mi süsledin ne oCok güzel değil mi ya. Bagajdan Tr si olmayan plakaları cıkardılar kaputu falan actılar baktılar karburatorun ustu bile tertemiz. Kapıları bagajı acıp kapatıyolar o kapıların kapanma sesi bile cok efsane daha fazla foto cekcektim adamlar kıllanmasın diye cekemedim. Bana cok temiz gibi geldi araba. İnsallah kıymetini bilecek biri alır.
üzüntüden yakmış bi tane@
2. Fotoyu sigara dumanı ile mi süsledin ne o
Günaydın. Ben tivitır vidyosu filan yok. ???haaa ben twitter videosunu kastettin sandım sfsfafafsfs @berkertekin
astra h?Günaydın. Ben tivitır vidyosu filan yok. ???
Normalde baktırmak isteyen alıcı karşılar da, satıcı rüzgar yapıp "baktıralım, bir sıkıntı varsa ben karşılayacağım" gibi şeyler söylerse tabii durumlar değişebilirArabayı satarken biri motoruna baktırmak istese masrafı kim karşılar?
Hee abi yarın biri baktoracakta 1 lira veresim yok yav djdhdcNormalde baktırmak isteyen alıcı karşılar da, satıcı rüzgar yapıp "baktıralım, bir sıkıntı varsa ben karşılayacağım" gibi şeyler söylerse tabii durumlar değişebilir