Civic Rs çok kötü. Vites küçültüp de motor bağırtılır ya hani aynı öyle ses var arabanın içinde.Eren tekinde nsx videosunu yüklemiş buyrun
evet benimde dikkatimi çekti ne yazık kiCivic Rs çok kötü. Vites küçültüp de motor bağırtılır ya hani aynı öyle ses var arabanın içinde.
Aynen sigara içmesem mahrum kalacaktım bu güzellikten@
2. Fotoyu sigara dumanı ile mi süsledin ne o
Utanmadan bi de boyamislar arabayi
yakında air de takarlarUtanmadan bi de boyamislar arabayi
Aaa. Aaaa. Arttı mı ne demek, 60 la arabanın elini ayağını çektiği virajlara 80-90 giriyorumH.o yol tutuş arttı mı ? @
Yol tutuş önemli. Accent yüzünden bi viraja girmeden 2 kere düşünüyom çok kötü bir durumAaa. Aaaa. Arttı mı ne demek, 60 la arabanın elini ayağını çektiği virajlara 80-90 giriyorum
Kesinlikle. Benim önceliğim yol tutuştu, eibach sportline H&R gibi yayları düşündüm fakat şehir içi kullanımı göz önüne alınca bahsettiğim yaylar daha çok pist sürüşüne yönelik çok sert yaylar.Yol tutuş önemli. Accent yüzünden bi viraja girmeden 2 kere düşünüyom çok kötü bir durum
Accent çok tatlı savuruyor ya. Ben bir kere Accent'le viraja girerken 2 değil 1 kez düşündüm, kuru asfaltta 270° döndüm Accent Admire'dı benim fır fır döndüğüm. Ama ilk çıkanlarını da kullanmıştım, karakteri aynı. Era kullanmadım ama yolcuyken benzer hissettiriyordu =)Yol tutuş önemli. Accent yüzünden bi viraja girmeden 2 kere düşünüyom çok kötü bir durum
Sen o nispeten yumuşak yayları takarak iyi yaptın. Benzetmek gibi olmasın bizim bi genç vardı burada, stok aldığı 1.6 Astra H sine büyük jantlar, angel farlar filan taktırdı, en son spor yay taktırdıktan kısa süre sonra patlamıştı. Sonra 18" jantlı, spor süspansiyonlu 5 silindir 1.8 A3 aldı, 6 günde patladı onunla da. Süspansiyon çok sert olunca en küçük yol bozukluğunda bile araba sapıtıyor.Kesinlikle. Benim önceliğim yol tutuştu, eibach sportline H&R gibi yayları düşündüm fakat şehir içi kullanımı göz önüne alınca bahsettiğim yaylar daha çok pist sürüşüne yönelik çok sert yaylar.
Çok sert olunca yol tutuş da iyi oluyo fakat arabanın yürüyen aksamını düşündüğüm için en konforlu ve yol tutuşu da konfordan kayıp vermeden artıran yaylar taktım.
Bizimkiler dizisi Baykuş Cemil geldi aklımaSen o nispeten yumuşak yaylarlar iyi yaptın. Benzetmek gibi olmasın bizim bi genç vardı köyde, stok aldığı 1.6 Astra H sine büyük jantlar, angel farlar filan taktırdı, en son spor yay taktırdıktan kısa süre sonra patlamıştı. Sonra 18" jantlı, spor süspansiyonlu 5 silindir 1.8 A3 aldı, 6 günde patladı onunla da. Süspansiyon çok sert olunca en küçük yol bozukluğunda bile araba sapıtıyor.
Yasin'imin beynine kan hücum ettireyim azıcık dedim "Çok sert yaylardan kaçınmak lazım" ana fikri ancak bu kadar kötü işlenebilirBizikiler dizisi Baykuş Cemil geldi aklıma
Berker hocam sen böyle anlatınca
Agahsha aslında zevkli de mokunu çıkarırsan patlarsın. Arkası çok gevşek direkt açıyor kontrol de edebiliyorsun biyere kadar.Onun dışında yağışlı havalarda tehlikeli oluyor dikkatli olmak lazım.Accent çok tatlı savuruyor ya. Ben bir kere Accent'le viraja girerken 2 değil 1 kez düşündüm, kuru asfaltta 270° döndüm Accent Admire'dı benim fır fır döndüğüm. Ama ilk çıkanlarını da kullanmıştım, karakteri aynı. Era kullanmadım ama yolcuyken benzer hissettiriyordu =)