Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Koraykaya arabayı ne zaman sattın kanka :D
bd06302c915701660bc295f69b99bca9.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yol tutuş önemli. Accent yüzünden bi viraja girmeden 2 kere düşünüyom çok kötü bir durum :D
Kesinlikle. Benim önceliğim yol tutuştu, eibach sportline H&R gibi yayları düşündüm fakat şehir içi kullanımı göz önüne alınca bahsettiğim yaylar daha çok pist sürüşüne yönelik çok sert yaylar.
Çok sert olunca yol tutuş da iyi oluyo fakat arabanın yürüyen aksamını düşündüğüm için en konforlu ve yol tutuşu da konfordan kayıp vermeden artıran yaylar taktım.

Yol tutuş önemli. Accent yüzünden bi viraja girmeden 2 kere düşünüyom çok kötü bir durum :D
Accent çok tatlı savuruyor ya. Ben bir kere Accent'le viraja girerken 2 değil 1 kez düşündüm, kuru asfaltta 270° döndüm :D Accent Admire'dı benim fır fır döndüğüm. Ama ilk çıkanlarını da kullanmıştım, karakteri aynı. :) Era kullanmadım ama yolcuyken benzer hissettiriyordu =)

Kesinlikle. Benim önceliğim yol tutuştu, eibach sportline H&R gibi yayları düşündüm fakat şehir içi kullanımı göz önüne alınca bahsettiğim yaylar daha çok pist sürüşüne yönelik çok sert yaylar.
Çok sert olunca yol tutuş da iyi oluyo fakat arabanın yürüyen aksamını düşündüğüm için en konforlu ve yol tutuşu da konfordan kayıp vermeden artıran yaylar taktım.
Sen o nispeten yumuşak yayları takarak iyi yaptın. Benzetmek gibi olmasın :) bizim bi genç vardı burada, stok aldığı 1.6 Astra H sine büyük jantlar, angel farlar filan taktırdı, en son spor yay taktırdıktan kısa süre sonra patlamıştı. Sonra 18" jantlı, spor süspansiyonlu 5 silindir 1.8 A3 aldı, 6 günde patladı onunla da. Süspansiyon çok sert olunca en küçük yol bozukluğunda bile araba sapıtıyor.

Son düzenleme:
Sen o nispeten yumuşak yaylarlar iyi yaptın. Benzetmek gibi olmasın :) bizim bi genç vardı köyde, stok aldığı 1.6 Astra H sine büyük jantlar, angel farlar filan taktırdı, en son spor yay taktırdıktan kısa süre sonra patlamıştı. Sonra 18" jantlı, spor süspansiyonlu 5 silindir 1.8 A3 aldı, 6 günde patladı onunla da. Süspansiyon çok sert olunca en küçük yol bozukluğunda bile araba sapıtıyor.
Bizimkiler dizisi Baykuş Cemil geldi aklıma
Berker hocam sen böyle anlatınca:):)

Son düzenleme:
Accent çok tatlı savuruyor ya. Ben bir kere Accent'le viraja girerken 2 değil 1 kez düşündüm, kuru asfaltta 270° döndüm :D Accent Admire'dı benim fır fır döndüğüm. Ama ilk çıkanlarını da kullanmıştım, karakteri aynı. :) Era kullanmadım ama yolcuyken benzer hissettiriyordu =)
Agahsha aslında zevkli de mokunu çıkarırsan patlarsın. Arkası çok gevşek direkt açıyor kontrol de edebiliyorsun biyere kadar.Onun dışında yağışlı havalarda tehlikeli oluyor dikkatli olmak lazım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...