Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen o nispeten yumuşak yayları takarak iyi yaptın. Benzetmek gibi olmasın :) bizim bi genç vardı burada, stok aldığı 1.6 Astra H sine büyük jantlar, angel farlar filan taktırdı, en son spor yay taktırdıktan kısa süre sonra patlamıştı. Sonra 18" jantlı, spor süspansiyonlu 5 silindir 1.8 A3 aldı, 6 günde patladı onunla da. Süspansiyon çok sert olunca en küçük yol bozukluğunda bile araba sapıtıyor.
Aman Allah korusun abi :) Valla sen demesen biraz sert yay düşünebilirdim amaahahahha ya abim benim :D direksiyon kutusundan girip amortisör kulelerinden çıkınca en yumuşak yay hangisi diye dötümü yırttım afedersin :D Cansın sen ben seni anlıyorum :)

@Koraykaya arabayı ne zaman sattın kanka :D
bd06302c915701660bc295f69b99bca9.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha yeni izmire verdim arabayı xdd

valla izledikten sonra bir dodge alasım gelmedi değil ama alacak olsam deamon modelini alrdım herhalde 800 beygir ve 900 tork var demişti galiba efsane olurdu :D

tabi tabi 800 beygir az yakıyomuşasdfasfasdf

Hayvan gibi araba öndeki adamın boyu 1.80 tavana değiyor. Amerika'nın Şahin'i işte :D Yakıt israfı ve devlete sadaka vermekten başka birşey değil :D :D

babama verseler bu arabayı geri geri gelirken napcam ben arka görünmüyo der :D

Yan binamızda yangın çıktı şuan söndürüldü iyiyiz. İnsanları anlamak çok zor. Elinde akıllı telefonu olan haberci. Mahallesinde yangın var adam telefonunu çıkarmış video çekiyo. Bide itfaiye geçebilsin diye arabayı çektik şerefsizin teki hemen l300 çekmiş çıldırdım.:mad::mad: neyseki söndürüldü şimdi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...