Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yan binamızda yangın çıktı şuan söndürüldü iyiyiz. İnsanları anlamak çok zor. Elinde akıllı telefonu olan haberci. Mahallesinde yangın var adam telefonunu çıkarmış video çekiyo. Bide itfaiye geçebilsin diye arabayı çektik şerefsizin teki hemen l300 çekmiş çıldırdım.:mad::mad: neyseki söndürüldü şimdi.
Panpa geçmiş olsun .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yan binamızda yangın çıktı şuan söndürüldü iyiyiz. İnsanları anlamak çok zor. Elinde akıllı telefonu olan haberci. Mahallesinde yangın var adam telefonunu çıkarmış video çekiyo. Bide itfaiye geçebilsin diye arabayı çektik şerefsizin teki hemen l300 çekmiş çıldırdım.:mad::mad: neyseki söndürüldü şimdi.
geçmiş olsun o haberci dayılarada saygılarımı yolluyorum sen anladın onu

Geçmiş olsun kardeşim, çok zaiyat var mı peki ve yangın neden çıkmış?

Geçmiş olsun kardeşim, çok zaiyat var mı peki ve yangın neden çıkmış?
daha belli değil yarın öbürgün öğrenilir. Ama tahminimce soba falandır herhalde başka ne olabilir. Zaiyat binanın üstü yandı işte . Çok şükür can kaybı yok hemen boşaltıldı bina.
çok sağol pnp
Panpa geçmiş olsun .

eyvallah pnp.
geçmiş olsun o haberci dayılarada saygılarımı yolluyorum sen anladın onu
sağol abi. Selamını iletirim. Bide l300lüye selam yazmayı unutmuşsun kesin yazardın ona da selam iletiyorum.

daha belli değil yarın öbürgün öğrenilir. Ama tahminimce soba falandır herhalde başka ne olabilir. Zaiyat binanın üstü yandı işte . Çok şükür can kaybı yok hemen boşaltıldı bina.

çok sağol pnp

eyvallah pnp.

sağol abi. Selamını iletirim. Bide l300lüye selam yazmayı unutmuşsun kesin yazardın ona da selam iletiyorum.
Bende l300 cuye selam yollayayım o halde .

En güzel(!) Selamlar bizden l300 cu .... Ya .

Gecmis olsun hocam ankaradami oturuyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...