Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi gunler, iyi bayramlar, cuma keyfini persembeden yasayanlar, herkese selamlar...
Muhip reyisle sinan reyis 3.20d uzun kullanım testi yüklemişler izledim sonra listeden kaldırdılar ehehehe
Y A K A L A N D I N
Aga history den falan bulamiyormusun linki :p

Hey gidi günler :D
SK der ki 'Çek çekk yakalım arabayı :D '
Efsane test izlemeyen yoktur ama yine de bir bakın, tekar izlenilesi mükemmel ya :D

Bircok insanin dusunup soyleyemediklerini soyleyip hislere tercuman olan @and @sinan ve @muhip e tekrar tesekkurler.
Sirf iyi prim yapiyor diye araba almaya karsiyim arkadas !!! En azindan bu forumdaki insanlarin kriterinin bu olmamasi gerektigini dusunuyorum.

Iyi gunler, iyi bayramlar, cuma keyfini persembeden yasayanlar, herkese selamlar...

Aga history den falan bulamiyormusun linki :p

Bircok insanin dusunup soyleyemediklerini soyleyip hislere tercuman olan @and @sinan ve @muhip e tekrar tesekkurler.
Sirf iyi prim yapiyor diye araba almaya karsiyim arkadas !!! En azindan bu forumdaki insanlarin kriterinin bu olmamasi gerektigini dusunuyorum.
İnsanların karaktersiziliğini yüzüne vurmak için artık onlara 'POLO' diyeceğim :D

GBVV33.jpg

Veyron'a israf gözüyle bakıyorum çoğu kişi iyi bir spor araba olarak Veyron'u söylediğinde kavga edecek kıvama geliyorum trafikte görsem bilerek çarparım herhalde...:D:D:D
"Herhalde" bile çok iddialı :D Bence çarpmazsın :D
Edit:
Soru Bugatti var mı olunca yazayım dedim, Chiron dediklerini görmemiştim. Plakasını hatırlamıyorum, mavi-siyah bir Veyron'du. Üzerinden bir kaç yıl geçti.
Benim gördüğüm de Veyron'du.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...