Abi tüm tr ye etiket olmaya gerek yok şimdi yaSen Spyker C8 Preliator alsana.
Abi tüm tr ye etiket olmaya gerek yok şimdi yaSen Spyker C8 Preliator alsana.
Koenigsegg CCXR Trevita alsın bence abiSen Spyker C8 Preliator alsana.
2015 Autoshow'da sarı siyah Veyron vardı o zaman ufak çaplı bi baktıydım ben.
Yok boolm. Bizim ülkede sen Spyker'dan daha popülersin. Arabayı sen tanıtırsın tr'de ondan dedim.Abi tüm tr ye etiket olmaya gerek yok şimdi ya
Temiz bir çevre bırakmakYuh ya bide bize laf ederler adamların LPG taktığı arabalara bak hahaha lan zaten ucuz yakıt neyin zorlaması
Ajdjajfhahdhs ikini eli ölü abi bizr gelmez o satamamYok boolm. Bizim ülkede sen Spyker'dan daha popülersin. Arabayı sen tanıtırsın tr'de ondan dedim.
Tüp takmazsan, kazasız değişensiz gidersen, araba dosta gider şekilde olursa garantisi bitince ben alırım.Ajdjajfhahdhs ikini eli ölü abi bizr gelmez o satamam
Biz 1.6 motora koymaktan cekiniyoruz lpg yi icim acidi icimYuh ya bide bize laf ederler adamların LPG taktığı arabalara bak hahaha lan zaten ucuz yakıt neyin zorlaması
oglum etiket etmeyin yaaa@maximaorhan veyron alıyormuşsun hayırlı olsun
Veyronu herkes bilir, Spyker dedin mi Trabant gibi birşey zanneden de çıkabilir. Gel sen dinle beni.oglum etiket etmeyin yaaa
@maximaorhan niyeoglum etiket etmeyin yaaa
apollo istiyorum ben aslındaVeyronu herkes bilir, Spyker dedin mi Trabant gibi birşey zanneden de çıkabilir. Gel sen dinle beni.
Arkadaş sanırım dış güzelliğiyle değil zekasıyla gündeme gelmeyi tercih ediyor. Saygı duyalım kaptan.
Etiket etmeyin diyen adamın istediğine bak allasen sşlakgjdgkhafdlsfndapollo istiyorum ben aslında